افزایش ۱۳.۷ درصدی تولید گوشت مرغ در خراسان‌رضوی
تاریخ : چهارشنبه، 29 فروردین، 1403
موضوع : داخلی


مدیر طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: میزان تولید گوشت مرغ در سال گذشته ۱۳.۷ درصد در استان نسبت‌به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از شهرآرانیوز مدیر طیور، زنبورعسل و کرم ابریشم سازمان جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی گفت: میزان تولید گوشت مرغ در سال گذشته ۱۳.۷ درصد در استان نسبت‌به سال ۱۴۰۱ افزایش داشته است.

حسن رستمی اظهار کرد: میزان تولید گوشت مرغ در سال ۱۴۰۱ معادل ۱۶۴ هزار و ۸۸۷ تن ثبت شده است که در سال ۱۴۰۲ این رقم به میزان ۱۸۷ هزار و ۵۵۷ رسیده که افزایش چشمگیری داشته است.

مدیر طیور جهاد کشاورزی خراسان‌رضوی بیان کرد: خوشبختانه این عملکرد خوب موجب شد تا در ایام تعطیلات نوروز و ماه مبارک رمضان، شاهد بازار آرامی در عرضه گوشت مرغ در استان و مشهد باشیم.

وی در پایان گفت: هم‌اکنون در استان، هزار و ۴۸۷ مرغداری‌ گوشتی در سطح استان با ظرفیت ۳۲ میلیون و ۳۸ هزار و ۹۵۵ قطعه فعالیت دارند.







منبع این مقاله : bankpoultry مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
http://bankpoultry.ir

آدرس این مطلب :


INP_Nuke © IranNuke.com