مرغداران در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور سهم بزرگی دارند
تاریخ : سه شنبه، 28 فروردین، 1403
موضوع : داخلی


حیدری گفت: مرغداران با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور و تأمین گوشت مرغ سالم...


به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از ایسنا رئیس دامپزشکی شهرستان خرم‌دره گفت: مرغداران با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور و تأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه، سهم بزرگی دارند.

مهدی حیدری با بیان اینکه بیش از ۱۸ میلیون و ۴۷۰ هزار قطعه جوجه یک روزه در تنها واحد جوجه‌کشی شهرستان خرم‌دره تحت نظارت بهداشتی دامپزشکی این شهرستان قرار گرفت، اظهار کرد: در سامانه پایش و مراقبت از بیماری‌های طیور، همه مراحل پرورشی اعم از تولید، جوجه‌ریزی، واکسیناسیون، بروز بیماری و درمان در این سامانه ثبت و آنالیز شده و فقط با رعایت ضوابط بهداشتی و لحاظ فاصله زمانی بین دو دوره، مجوز جوجه‌ریزی صادر می‌شود.

وی با بیان اینکه ماکیان گوشتی به‌عنوان منبع با کیفیت پروتئین محسوب می‌شوند و رعایت نکات بهداشتی - قرنطینه‌ای علاوه بر دوره پرورش در کشتارگاه‌ها و زنجیره توزیع آن، اهمیت زیادی دارد، ادامه داد: به این منظور، باید توجه به دوره پرهیز مصرف دارویی قبل از کشتار، بهبود ساختارهای بهداشتی و فرآیند کشتار و مدیریت بهینه کشتارگاه‌ها مد نظر قرار می‌گیرد.

رئیس دامپزشکی شهرستان خرم‌دره افزود: مرغداران با توجه به رعایت دقیق دستورالعمل‌های سازمان دامپزشکی در همه مراحل پرورش اعم از خرید جوجه، حمل‌ و نقل، بهداشت سالن‌های پرورش، واکسیناسیون، درمان و اعمال محدودیت‌های زمانی قرنطینه‌ای، علاوه بر تضمین موفقیت فعالیت اقتصادی خود، در جلوگیری از اشاعه بیماری‌های طیور و تأمین گوشت مرغ سالم برای جامعه سهم بزرگی دارند.







منبع این مقاله : bankpoultry مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
http://bankpoultry.ir

آدرس این مطلب :


INP_Nuke © IranNuke.com