صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: واردات ۴۵۰ میلیون عدد تخم چشم زده قزل آلا به کشور
اخبار صنایع وابستهواردات ۴۵۰ میلیون عدد تخم چشم زده قزل آلا به کشور......

به گزارش مرکز طیوران رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ماهی قزل آلا به عنوان یک گونه آب شیرین و غیر بومی در کشور پرورش می یابد، گفت: بر اساس آمار اعلام شده از سوی سازمان شیلات ایران، بیش از ۱۴۰ هزار تن قزل آلا در کشور تولید می شود که بر این اساس، ایران رتبه اول تولید قزل آلای آب شیرین را در دنیا دارد.

پورکاظمی اضافه کرد: با توجه به اینکه قزل آلا یک گونه غیر بومی است، ما تخم چشم زده این ماهی را وارد می کنیم که در نتیجه امکان ورود بیماری هایی مثل VHS و IHN همراه آن به کشور وجود دارد.

به گفته وی: سالانه ۴۰۰ تا ۴۵۰ میلیون عدد تخم چشم زده قزل الا وارد کشور می شود که ارزش آن حود ۵ میلیون دلار است.

رئیس موسسه تحقیقات علوم شیلاتی با اشاره به اجرای طرح تولید قزل آلای SPF در کشور اظهارداشت: با این اقدام اولین گله های ژنتیکی شناسنامه دار قزل آلا در حال شکل گیری است و این پروژه حدود ۶۴ درصد پیشرفت فیزیکی داشته است. ضمن اینکه در تولید نسل نیز ۹۵ درصد پیشرفت داشته ایم.

پورکاظمی با بیان اینکه برنامه اصلاح نژاد قزل آلا را در دستور کار داریم، گفت: بیشتر مصرف قزل آلای کشور به صورت مستقیم و زنده است. در صورتی که اگر قزل آلا نیز مانند تیلاپیا به صورت فیله مصرف شود، هم استفاده از آن برای مصرف کنندگان راحت تر است و هم آلودگی های زیست محیطی کمتری دارد.

وی اضافه کرد: زمانی که می خواهیم ماهی قزل آلا را به صورت فیله فرآوری کنیم، حدود ۴۰ درصد آن به شکل ضایعات در می آید که این ضایعات شامل پوست، دم، سر، امحاء، احشاء و استخوان های ماهی است. کارخانجات نمی توانند این ضایعات را چال کنند. بنابراین ما باید فکری برای این ضایعات که خود منابع پروتئین هستند، کرده باشیم.

پورکاظمی افزود: کشورهای خارجی در کنار خطوط فرآوری یک خط تکمیلی دارند که از ضایعات موجود نیز ارزش افزوده ایجاد می کنند که ما نیز باید چنین برنامه ای را در دستور کار داشته باشد.

منبع:مهر

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 18 اردیبهشت، 1397 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 654
بازدید ديروز : 14,624
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir