صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

سازمان دامپزشکی مهار آنفلوانزای فوق حاد پرندگان را تأیید نکرده است
داخلی
علی ابراهیمی در خصوص ادعای مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، اظهار داشت: در خصوص کنترل و مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مرجعی که می‌تواند اظهارنظر کند سازمان دامپزشکی بوده که...


به گزارش مرکز طیوران علی ابراهیمی در خصوص ادعای مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان، اظهار داشت: در خصوص کنترل و مهار بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان مرجعی که می‌تواند اظهارنظر کند سازمان دامپزشکی بوده که تاکنون این مسئله را مطرح نکرده است.

وی با بیان اینکه بیش از 400 کانون بیماری در یک مقطع وجود داشت که باید پرسید چگونه می‌توان آن را مهار کرد گفت: این امکان وجود دارد بیماری آنفلوانزای فوق حاد پرندگان با وجود بازگشت پرندگان از مهاجرات موج جدیدی از تلفات را به همراه داشته باشد و حتی اگر مهار شده باشد تولید فوری به میزان گذشته خود بازنگشته است.

نماینده مردم شازند در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اینکه به دلیل تلفاتی که در واحدهای مرغ تخم‌گذار وجود داشت تولید تخم‌مرغ کاهش پیدا کرد و به لحاظ فصل مصرف و تقاضای بالا افزایش قیمت را شاهد بودیم، ادامه داد: واردات تخم‌مرغ نمی‌تواند بازار کشور را درازمدت پوشش دهد و نیاز کشور را به این محصول تأمین کند.

ابراهیمی با تأکید بر اینکه اگر مراقبت‌های لازم را در مقابل این بیماری نداشته باشیم نه‌تنها در زمینه تولید تخم‌مرغ بلکه در زمینه گوشت مرغ نیز دچار مشکل شویم، عنوان کرد: ویروس آنفلوانزای فوق حاد پرندگان نسبت به گذشته مقاوم‌تر و دامنه انتشار آن نیز وسیع‌تر شده، با این وجود مبارزه با این ویروس بسیار دشوار است.

وی با بیان اینکه زمانی که می‌دانیم عامل این بیماری ویروس است پس می‌توانیم با کنترل‌های قرنطینه‌ای مخصوصاً در واحدهای پرورش طیور به روش صنعتی بیماری را کنترل کنیم، تصریح کرد: اگر چنانچه تردد عوامل انسانی و خوراک را کنترل کنیم می‌توانیم بیماری را مهار کنیم، جای تعجب دارد که در کنترل و مهار این بیماری تا این میزان دچار مشکل هستیم.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه طیور بومی و وحوش زمانی که تلفات می‌دهند قابل قبول است زیرا در معرض خطر قرار دارد اما تلفات در واحدهای صنعتی که ورود، خروج و خوراک تحت کنترل است جای انتقاد دارد، ادامه داد: در این زمینه تنها جدیت و مراقبت اساسی اثرگذاری دارد و تمامی مرغداران با این بیماری آشنایی دارند.

ابراهیمی در پایان با تأکید بر اینکه بهتر بود که اطلاع‌رسانی شود تا واحدهای بومی در جاهایی که امکان دارد به محیط بسته منتقل شوند تا بیماری کنترل شود، خاطرنشان کرد: از طرفی دیگر در زمینه واحدهای صنعتی با کنترل شدید مراحل بهداشتی و قرنطینه‌ای از شیوع بیماری جلوگیری کنند، در این زمینه اقدامات جدی از اهمیت بالایی برخوردار است.

منبع: فارس

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 28 اسفند، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 213
بازدید ديروز : 5,202
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir