عقب‌نشینی قیمت تخم‌مرغ  * امسال ۲۵درصد گله های مرغ تخمگذار معدوم شد  * روند ارزانی مرغ ادامه دار شد  * تدوین برنامه‌ای جامع برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان ضروری است * 13 میلیون مرغ تخم‌گذار در خطر نابودی *


قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات




 

 

افزایش تولید مرغ توجیه اقتصادی ندارد
داخلی
کمالی‌سروستانی با اشاره به اینکه افزایش تولید مرغ توجیه اقتصادی ندارد، اظهار کرد: با وجود آنکه بیش از سه میلیون تن ظرفیت اسمی در تولید گوشت مرغ ایجاد کرده‌ایم، اما...


به گزارش مرکز طیوران به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان محمدعلی‌ کمالی‌سروستانی مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی با اشاره به اینکه افزایش تولید مرغ توجیه اقتصادی ندارد، اظهار کرد: با وجود آنکه بیش از سه میلیون تن ظرفیت اسمی در تولید گوشت مرغ ایجاد کرده‌ایم، اما تمامی زنجیره‌ها از جمله مزارع مرغ مادر، کارخانه‌های خوراک دام، کشتارگاه‌ها، جوجه‌کشی و مزارع‌گوشتی با 30 درصد ظرفیت کار می‌کنند.

وی افزود: اگر مزارع گوشتی برحسب استاندارد و ظرفیت اسمی خود تولید داشته باشند، حداقل باید 6 نوبت در سال جوجه‌ریزی کنند در حالیکه به سبب نبود تقاضا به مرغداران مجوز بیش از 4.5 دوره جوجه‌ریزی داده نمی‌شود.

این مقام مسئول ادامه داد: از آنجا که تولید در شرایط فعلی صرفه اقتصادی ندارد، اتحادیه تولیدکنندگان خود را به توقف بخشی از تولید تشویق و ترغیب می‌کند.

کمالی‌سروستانی نیاز سالانه مرغ کشور را یک میلیون و 950 هزار تن تا دو میلیون تن اعلام کرد و گفت: با توجه به ظرفیت اسمی بالای تولید و نبود شرایط صادرات مازاد بر نیاز داخل، تولید برحسب تقاضا باید صورت گیرد.

مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی بالا بودن هزینه‌های تولید یکی از مهم‌ترین موانع صادراتی دانست و افزود: البته عوامل دیگری نظیر بالا بودن ضریب تبدیل، کمبود نقدینگی، افزایش تلفات و اجرا نشدن کاهش سن کشتار موجب شد که صادرکنندگان نتوانند با سایر رقبا در بازارهای هدف به رقابت بپردازند.

 وی تولید استاندارد و حمایت از صادرکنندگان را امری ضروری دانست و گفت: تمامی کشورها در بازارهای صادراتی دَمپینگ می‌کنند به طوریکه مرغ تولیدی خود را با قیمت‌های کمتری عرضه می کنند و حال به نظر می‌رسد که اعطای یارانه  تسهیلاتی به صادرکنندگان و ایجاد شبکه توزیع مناسب می‌تواند رقابت با رقبا و حضور پررنگ در بازارهای هدف را به همراه داشته باشد.

کمالی‌سروستانی با اشاره به اینکه تجار بازارهای هدف خواهان مرغ با وزن استاندارد 1.200 گرم هستند، بیان کرد: با وجود آنکه فرهنگ کشور تولید 2 کیلو 200 گرمی است به نظر می رسد که برای افزایش صادرات و مشتری پسندی هر چه سریع تر باید کاهش سن کشتار اجرا شود.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه برای جلوگیری از هدررفت سرمایه صنعت طیور راهی جز افزایش صادرات وجود ندارد، افزود: هم اکنون، سرانه مصرف مرغ در کشور به ازای هر نفر 25 تا 26 کیلو است که این رقم دوبرابر میانگین جهانی است.

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 21 دی، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 7,050
بازدید ديروز : 9,429
مهمان: 137
عضو: 0
مجموع انلاین ها : 137
تبلیغات






 

اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir