عقب‌نشینی قیمت تخم‌مرغ  * امسال ۲۵درصد گله های مرغ تخمگذار معدوم شد  * روند ارزانی مرغ ادامه دار شد  * تدوین برنامه‌ای جامع برای مقابله با آنفلوآنزای پرندگان ضروری است * 13 میلیون مرغ تخم‌گذار در خطر نابودی *


قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات




 

 

شروط استفاده از خمیر مرغ در سوسیس و کالباس
داخلی
کارشناسان سازمان استاندارد تاکید دارند: تولید خمیر مرغ باید از مرغ هایی صورت گیرد که مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور هستند و خرید و حمل و نقل اسکلت و ضایعات لاشه مرغ توسط ...


ایرنا، خمیر مرغ گوشت‌های باقی‌مانده بر بافت‌های استخوانی است که در کشتارگاه‌های صنعتی از مرغ‌ها جدا شده و با تکنولوژی‌های خاص استحصال می شود؛ در مقیاس‌هایی مانند کشتارگاه‌هایی که تا یک میلیون تن تولید گوشت می‌کنند رقمی حدود 50 هزار تن خمیرمرغ به دست می‌آید که در همه جای دنیا استاندارد بوده و استفاده از آنها مجاز است.
با این حال، بسیار دیده شده است که خمیرمرغ از ضایعات مغازه‌های مرغ فروشی، بافت‌های غضروفی و احشاء مرغ‌های ذبح شده تهیه می‌شود که از نظر ضوابط استاندارد به هیچ عنوان برای مصارف خوراکی قابل تایید نیست.
سازمان ملی استاندارد و نیز وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در واحدهای تولیدی، موضوع استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس را مدنظر قرار داده و در واحدهای کشتارگاهی، مسئولیت آن با سازمان دامپزشکی است.
برپایه نظر سازمان ملی استاندارد، تولید کنندگان موظف به رعایت شروط و الزامات استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس هستند و کسانی می توانند خمیر مرغ تولید و استفاده نمایند که پروانه ساخت مربوطه را از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی دریافت کرده باشند.
کارشناسان سازمان استاندارد تاکید دارند: تولید خمیر مرغ باید از مرغ هایی صورت گیرد که مورد تایید سازمان دامپزشکی کشور هستند و خرید و حمل و نقل اسکلت و ضایعات لاشه مرغ توسط واحدهای تولید کننده، استفاده از گوشت سر و صورت (گوشت کله)، بافت های غیرمجاز نظیر روده ها، کبد و طحال در تولید خمیر مرغ ممنوع است.
سازمان استاندارد همچنین تولیدکنندگان را ملزم کرده است که برای اطلاع مصرف کنندگان، از یک پوشش مشخص (زرد رنگ) برای تولید محصول دارای خمیرمرغ استفاده کنند و به کارگیری این پوشش برای سایر محصولات ممنوع است ؛ همچنین استفاده از خمیر مرغ در محصولات دارای 61 درصد گوشت و بالاتر به هیچ عنوان مجاز نیست و تولیدکنندگان ملزم هستند عبارت 'محتوی خمیر مرغ' را به طور واضح، خوانا و با قلم یکسان با نام و نوع فرآورده روی محصول درج کنند.
ارسال شده در مورخه : شنبه، 16 دی، 1396 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 7,032
بازدید ديروز : 9,429
مهمان: 138
عضو: 0
مجموع انلاین ها : 138
تبلیغات






 

اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir