رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: هزار و 70 تن مرغ در انبارهای استان ذخیره شد و تقاضا برای فروش وجود ندارد و فرهنگ مصرف به گونه ای شده است که...
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما، رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: هزار و 70 تن مرغ در انبارهای استان ذخیره شد و تقاضا برای فروش وجود ندارد و فرهنگ مصرف به گونه ای شده است که مصرف کنندگان از مرغ منجمد استقبال خوبی ندارند.
حیدرپور تصریح کرد مازندران با تولید سالانه بیش از 210 هزارتن گوشت مرغ، رتبه نخست تولید این محصول را در کشور دارد و بزرگترین تأمین کننده مزغ مصرفی ساکنان پایتخت است.