محمد کاوه گفت: بیش از 60 درصد جوجه یک روزه مورد نیاز کشور در کارخانههای جوجهکشی مازندران تولید میشود که این نشان از تمرکز ویژه تولید گوشت سفید کشور در مازندران دارد...
محمد کاوه با حضور در دفتر بلاغ، در گفتوگوی اختصای با این پایگاه خبری، اظهار کرد: 2 هزار و 300 واحد تولیدی پرورش مرغ گوشتی در استان وجود دارد که 11 درصد از تولید گوشت سفید کشور را به خود اختصاص میدهد.
وی با بیان اینکه در هر دوره پرورش مازندران 16 میلیون قطعه جوجهریزی صورت میگیرد، افزود: مازندران دارای تمامی 6 چرخه تولید گوشت سفید است.
دبیر مجمع تشکل های تولیدی صنعت طیور مازندران تصریح کرد: مرغ لاین، مرغ اجداد، مرغ مادر، مرغ تخم گذار، مرغ گوشتی و کشتارگاه از چرخههای اصلی تولید گوشت سفید است که تمامی آنها در مازندران با بهترین امکانات مورد نظر وجود دارد.
سرمایهگذاری 3 هزار میلیارد تومانی صنعت طیور مازندران
کاوه سرمایهگذاری بخش خصوصی در صنعت طیور مازندران را با در نظر گرفتن صنایع تامین خوراک طیور، 3 هزار میلیارد تومان دانست و تاکید کرد: در تمامی چرخههای تولید، تولیدکنندگان افتخارهای زیادی را برای استان رقم زدند، به گونهای که مرغ لاین آرین بابلکنار نمونهای بینظیر در خاورمیانه است.
وی خاطرنشان کرد: بیش از 60 درصد جوجه یک روزه مورد نیاز کشور در کارخانههای جوجهکشی مازندران تولید میشود که این نشان از تمرکز ویژه تولید گوشت سفید کشور در مازندران دارد.