حمید مهدوی افزود : هم اکنون تولید سوسیس و کالباس غیر گوشتی به مرحله صنعتی رسیده و، خط تولید این فرآورده گیاهی روازنه 10 تن محصول تولید می کند...
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، رئیس پارک علمی و فناوری شیخ بهایی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان گفت : محققان شرکت دانش بنیان حکیمان شرق در شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان پس از 9 سال تلاش موفق شدند با حمایت سرمایه گذاران این محصول غذایی را تولیدکنند.
حمید مهدوی افزود : هم اکنون تولید سوسیس و کالباس غیر گوشتی به مرحله صنعتی رسیده و، خط تولید این فرآورده گیاهی روازنه 10 تن محصول تولید می کند.
وی با اشاره به جایگزینی پایه های پروتئینی به جای پایه های گوشتی نظیر شیر، پنیر، تخم مرغ و منابع پروتئینی گیاهی شامل انواع حبوبات، افزود: مزیت ویژه این محصول استفاده ترکیبی از ادویه های طعم دهنده است که نیازی به نگهدارنده های شیمیایی ندارد.
وی حذف نیتریت و سایر نگهدارنده ها ، همخوانی محصول با سلامتی انسان، بهبود لطافت و ویژگی های مربوط به قوام و بافت محصول، حذف عوارض گوشتی سوسیس و کالباس، یکنواختی رنگ، احساس سیری مطلوب پس از مصرف محصول، توزیع طعم یکنواخت و قیمت مناسب را از جمله مزایای این محصول دانست.