صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

رهاشدگی 40 ساله صنعت مرغ در کشور
داخلی
نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه صنعت طیور از ابتدای تشکیل رها شده بود، افزود:در داخل کشور مرغ با وزن بیش از 2 کیلوگرم مصرف دارد ولی در کشورهای خارجی مصرف مرغ با وزن کمتر از ...


نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه صنعت طیور از ابتدای تشکیل رها شده بود، افزود: مصرف مرغ در ایران کاهش یافته است.

امیر میران آملی، نائب رئیس اتاق بازرگانی مازندران و از فعالان صنعت مرغ استان از دفتر ایسنا مازندران در ساری بازدید کرد.

امیر میران آملی در این بازدید به خبرنگار ایسنا گفت: صنعت طیور از سال 1357 در ایران شکل گرفت و در آن سال ها به موضوع نیاز و اعطای مجوز به افرادی که توانایی لازم را داشته باشند توجه لازم نشد. صنعت طیور مازندران عقب ماندگی صنعتی ندارد و توان صادراتی استان بالاست؛ گوشت طیور مازندران در کشور زبانزد و در کشورهای عضو سی.آی.اس شناخته شده است اما عدم ارائه مشوق های صادراتی به مرغداران سبب شده آنها نتوانند موفقیت کامل داشته باشند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه مازندران در تولید جوجه یکروزه رتبه نخست را در کشور دارد، تصریح کرد: ظرفیت تولید سالانه مرغ مازندران 4 میلیون تن است و اغلب تولیدکنندگان مرغ در سراسر کشور دانش و فنون این صنعت را از مرغداران موفق مازندران آموختند.

وی افزود: در داخل کشور مرغ با وزن بیش از 2 کیلوگرم مصرف دارد ولی در کشورهای خارجی مصرف مرغ با وزن کمتر از یک کیلو و 200 گرم طرفدار دارد به همین خاطر همه تولیدات استان مناسب صادرات نیست. در استان مازندران تقریبا 2 هزار و 300  واحد گوشتی وجود دارد که در هر دوره 9 تا 10 میلیون جوجه‌ریزی دارند و 15 تا 20 هزار تن گوشت مرغ راهی بازار می کند.

وی با اشاره به وجود 400 تا 500 واحدهای غیرمجاز تولید طیور در استان، افزود: دولت به دلیل مسئله اشتغال از فعالیت این بخش جلوگیری نکرده و در امور بهداشتی و امور مربوط به پرورش مرغ این واحدهای غیر مجاز نظارت کافی دارد.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با اشاره به وجود خط تولید مرغ از قبیل لاین مرغ مادر، گوشتی و اجداد در استان گفت: مرغ لاین در اختیار 7 کشور دنیا است و مرغ لاین بابلکنار مازندران تنها مرغ لاین خاورمیانه است که متاسفانه اکنون به علت کم‌توجهی به حاشیه رفته و سودآوری ندارد.

وی با اشاره به اینکه بخش تحقیقات مرغ لاین بابلکنار نسبت به تحقیقات مرغ لاین دنیا 15 سال عقب ماندگی دارد، افزود: در مراکز تحقیقاتی مرغ لاین بررسی می شود تا بتوانند جوجه ای را تولید کنند که مدت زمان مناسب و کمتری برای رشد نیاز داشته باشد و این اقدام بر اساس علم ژنتیک انجام می شود.

میران، وجود هورمون در گوشت مرغ را به علت عدم صرفه اقتصادی رد کرد و افزود: در زمان تخلیه مرغ ناظران بهداشت دام حضور دارند و اگر مرغ آنتی بیوتیک هم مصرف کرده باشد 48 ساعت مرغ را در قرنطینه نگهداری می کنند و اجازه کشتار نمی دهند. مرغی که در فروشگاه ها عرضه می شود دارای پروانه بهداشت و مهر دامپزشکی باشد سالم است، برخی از بیماری هایی که درباره  مصرف گوشت مرغ در بین مردم شایع است ناشی از عدم اطلاع آنان است و اغلب نیز وقتی قیمت مرغ کمی بالا می رود، دست هایی برای کاهش مصرف مردم شایع پراکنی می کنند.

نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران با بیان اینکه در حال حاضر قیمت مرغ با 10 تا 15 درصد سود 7500 تا 8000 تومان است، تصریح کرد: تولید مرغ در کشور با مصرف تنظیم شده و در دهه محرم با ذخیره پشتیبانی امور دام مرغ مورد نیاز تامین می شود و نیاز به واردات گوشت مرغ وجود ندارد.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ محموله صادراتی مرغ کشور برگشت نخورده است، افزود: در حال حاضر اکثر بسته های مرغ دارای کد است و می توان تمام مشخصات مرغ را از ابتدای جوجه ریزی تا نوع کامیون حمل آن را در این کد مشاهده کرد.

میران گفت: 90 درصد از نهاده هام طیور وارداتی است و اغلب بر قیمت مرغ تاثیرگذار است اما متاسفانه دولت برای رضایت مردم نسبت به تنظیم بازار مرغ به گونه‌ای عمل می کند که سرمایه گذار دچار خسران می شود و افزایش قیمت نهادها را در نظر نمی گیرد.

وی  با اشاره به ایتکه صنعت مرغ رها شده است و هر بخشی از این صنعت به طور جداگانه مدیریت می شود، ادامه داد: باید صنعت طیور در قالب یک زنجیره کامل فعالیت داشته باشد تا هم برای مرغداران و هم مردم اقتصادی تر شود و دولت هم بتواند نبض قیمت را در دست بگیرد.

میران با بیان اینکه در حال حاضر انجمن شرکت های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ در کشور شکل گرفته است، اظهار کرد: در مازندران 6 شرکت شکل گرفت و در کل کشور 34 شرکت معرفی شدند که 16 شرکت توانستند مجوز اخذ کنند، اگر دولت بتواند همین تعداد شرکت هایی که کل فعالیت های پرورش مرغ را در اختیار دارند حمایت کند  این تعداد شرکت ها می توانند دیگر مرغداری ها را تحت پوشش داشته و این موجب مدیریت بهتر صنعت مرغ کشور خواهد شد.

وی، عدم تخلیه به موقع را یکی از عوامل گران شدن قیمت مرغ دانست و ادامه داد: در شرکت های زنجیره‌ای چون همه امور برنامه‌ریزی شده و سن کشتار مرغ مشخص است مرغ بیشتر از موعد نگهداری نمی‌شود. از آنجایی که با افزایش سن مرغ بیماری های بیشتری مرغ را درگیر می کند، مرغ هر چه در سنین پایین تر کشتار شود سالم تر است.

وی افزود: سرانه مصرف مرغ کشور 24 کیلو است که اکنون به زیر 20 کیلوگرم رسیده در حالی که طبق برنامه ششم باید مصرف سرانه مرغ به 27 کیلو افزایش یابد.

این فعال طیور مازندران با بیان اینکه امروز به مرغ به عنوان یک غذای معمولی نگاه می شود و برخی مردم از سر ناچاری و اینکه توان خرید دیگر محصولات را ندارند مرغ می خرند، یادآور شد: صنعت مرغ نیازمند تغییر نوع نگاه به این تولید است تا اشتیاق بیشتری از سوی مردم نسبت به این محصول صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران نیز در این نشست به ظرفیتهای جهاد دانشگاهی در حوزه ارتقای دانش علمی در حوزه تولید مرغ اشاره کرد و افزود: مرکز آموزش کوتاه مدت جهاد دانشگاهی آمادگی دارد برای ارتقای علمی و دانش فنی فعالان حوزه پرورش مرغ، کلاس های آموزشی در واحد جهاد دانشگاهی کشور برپا کند.

وی به چاپ دو اثر در حوزه مرغ گوشتی از انتشارات جهاد دانشگاهی مازندران اشاره کرد و افزود: در زمینه چاپ کتاب از سوی اساتید دانشگاه در زمینه پرورش مرغ  گوشتی و دیگر حوزه های دانشگاهی معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی آمادگی لازم وجود دارد.

معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران در پاسخ به اظهار نظر نایب رئیس اتاق بازرگانی مازندران مبنی بر ضرورت اخذ نظرات مردم در حوزه گوشت مرغ، تصریح کرد: جهاد دانشگاهی مازندران با داشتن کارشناسان مجرب در حوزه ایسپا(نظرسنجی)  آمادگی دارد با نظرسنجی از طیف وسیعی از مردم استان و ارایه این نظرسنجیها در قالب نمودار و به صورت آمار و ارقام علمی بتواند در تصمیم گیری های مدیران در صنعت مرغ اقدامی موثر انجام دهد.

وی افزود: مرکز پژوهشی جهاد دانشگاهی اخیرا مورد بازدید و توجه علیرضا یونسی معاون استاندار قرار گرفت. در این مرکز طرح «جلبک» که نوعی پروتئین برای خوراک دام است پیشرفت های خوبی داشته و چنانچه شرکتهای پرورش مرغ  بخواهند از خوراک دام استحصال شده از جلبک بهره مند شوند می توانیم طی قراردادی با مرغداران این نهاده دامی را به تولید انبوه برسانیم.

ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 28 شهریور، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,486
بازدید ديروز : 14,624
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir