رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، آبزیان و زنبورعسل دامپزشکی استان البرز افزود : جوجه های یکروزه توسط تیم های مایه کوبی دامپزشکی واکسینه شده و پس از تایید دامپزشکی...
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور،آبزیان و زنبور عسل دامپزشکی استان البرز اعلام کرد که سالانه 60 میلیون جوجه یکروزه با نظارت دامپزشکی در واحدهای جوجه کشی استان تولید می شود.
دکتر شهریاری در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در ساوجبلاغ افزود:در زمان حاضر 5 کارخانه جوجه کشی در استان البرز فعال است که نظارت های بهداشتی به صورت ادواری روی آنها اعمال می شود.
وی بیان کرد: کارشناسان دامپزشکی با نمونه برداری سواب و پلیت از بخش های مختلف کارخانه های جوجه کشی آزمایش میکروبی و قارچی روی آنها انجام می دهند.
رئیس اداره بهداشت و مدیریت بیماری های طیور، آبزیان و زنبورعسل دامپزشکی استان البرز افزود : جوجه های یکروزه توسط تیم های مایه کوبی دامپزشکی واکسینه شده و پس از تایید دامپزشکی به مزارع پرورش منتقل می شوند.
وی تصریح کرد: تمام نقل و انتقال تخم مرغ های نطفه دار به واحد های جوجه کشی و همچنین جوجه های یکروزه به مزارع های پرورش طیور استان با دریافت مجوزهای بهداشتی و قرنطینه ای انجام می شود.