صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

تازه ها: خواص دارویی توت سفید......
تازه ها

یک مدرس و محقق طب سنتی خواص توت سفید از نگاه طب سنتی تشریح کرد و گفت: طبیعت توت سفید گرم و تر است و اصلاح کننده مشکلات کبد و طحال است.

به گزارش تسنیم, یوسف اصغری درباره توت اظهار داشت: در ایران توت سفید در فصل بهار به صورت تازه مصرف می‌شود و برای بقیه مواقع سال، از نوع خشک آن استفاده می‌شود. همچنین در برخی مناطق از توت سفید شیره و رب نیز تهیه می‌شود.

خواص دارویی توت سفید

به گفته وی قسمت‌های مورد استفاده عبارت از میوه، برگ، شیره و پوست شاخه‌های تازه است. جوشانده پوست خشک شاخه‌های جوان و تازه درخت توت برای کم کردن فشار خون و لینت مزاج مفید است.

این مدرس و محقق طب سنتی اضافه کرد: جوشانده برگ آن با برگ انگور برای رنگ مو استفاده می‌شود. از ضماد کوبیده برگ آن با روغن زیتون برای درمان سوختگی استفاده می‌شود.

اصغری افزود: اگر برگ تمیز درخت توت سفید را بکوبید، شیره‌ای از آن به دست می‌آید که التیام و جوش خوردن زخم‌ها را تسریع می‌کند. طبیعت توت سفید گرم و تر, اصلاح کننده مشکلات کبد و طحال است، همچنین ادرار آور, ملین و برای آبله و حصبه نافع است.

وی اضافه کرد: کسانی که توت به آنها نمی‌سازد با سکنجبین این ناسازگاری برطرف می‌شود. همچنین قند موجود در توت سفید از جنس گلوکز و برای افراد مبتلا به بیماری قند، بی‌ضرر است و به همین دلیل به این افراد توصیه می‌شود, چای خود را به جای قند، با توت خشک میل کنند اما باید در مصرف آن رعایت اعتدال را کنند تا موجب تغییرات شدید انسولین نشود.

این مدرس و محقق طب سنتی بیان داشت: میوه توت بی‌دانه برای معالجه مرض قند موثرتر از بقیه انواع توت است. به‌طوریکه حکیم ابونصر هروی در کتاب خود توصیه می‌کند که موقعی توت بخورند که شکم خالی باشد و به طور کلی بهترین موقع خوردن توت، صبح ناشتا و یا عصر در فاصله غذای ظهر و شام است که زود هضم می‌شود و مواد غذایی آن بهتر جذب بدن می‌شود.

ارسال شده در مورخه : سه شنبه، 25 خرداد، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,017
بازدید ديروز : 7,075
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir