صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

گوشت قرمز و مرغ ماه مبارک رمضان تامین است
داخلی
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در صورت نیاز بازار، از ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام - که از تولیدات داخلی تامین می شود- استفاده عرضه خواهد شد و هیچ نگرانی برای تامین عرضه پروتئین ماه مبارک رمضان نداریم...


به گزارش خبرگزاری ایرنا، "حسن رکنی": به دلیل وجود زیرساخت های مناسب، تولید گوشت مرغ و گوشت قرمز از شرایط پایداری در کشور برخوردار است و تولیدکنندگان تلاش خوبی در این زمینه داشته اند.
وی اظهارداشت: براساس تجربه های گذشته، به طور معمول مصرف محصولات پروتئینی در ماه مبارک رمضان روند افزایشی به خود می گیرد بنابراین به نظر می رسد که تولید گوشت مرغ گرم به راحتی نیاز بازار را پوشش دهد.
معاون وزیر جهاد کشاورزی گفت: در صورت نیاز بازار، از ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام - که از تولیدات داخلی تامین می شود- استفاده عرضه خواهد شد و هیچ نگرانی برای تامین عرضه پروتئین ماه مبارک رمضان نداریم.
به گفته وی، هم اکنون بیش از 60 هزار تن گوشت مرغ برای ماه مبارک رمضان توسط شرکت پشتیبانی امور دام ذخیره سازی شده که در صورت نیاز و کنترل قیمت ها به بازار عرضه خواهد شد.
"رکنی" درباره نوسان نرخ مرغ نیز گفت: طبق ارزیابی های کارشناسی وزارت جهاد کشاورزی، در دو سال اخیر نرخ هر کیلوگرم مرغ نزدیک به 70 هزار ریال برآورد شده بود این در حالیست که در این مدت گوشت مرغ کمتر از قیمت تعیین شده به بازار عرضه شده است.
وی با بیان اینکه این نوسان قیمت در حجم تولید و عرضه محصول می تواند تنش ایجاد کند، تأکید کرد: برای استمرار تولید، شرایط باید برای منطقی شدن قیمت ها فراهم شود تا علاوه بر رفاه حال مردم، تولیدکنندگان نیز متضرر نشوند.

عرضه گوشت قرمز گرم در ماه رمضان/ذخیره سازی 10 هزار تن
رکنی درباره تأمین گوشت قرمز مورد نیاز ماه رمضان نیز گفت: برای ماه مبارک رمضان امسال برنامه ریزی شده بتوانیم از توانایی های شرکت پشتیبانی امور دام برای عرضه گوشت قرمز گرم در زنجیره تولید تا مصرف استفاده کنیم.
وی اضافه کرد: به نظر می رسد با توجه به واحدهای متعدد تولید گوشت قرمز که در سطح کشور فعالند و تولیدات قابل عرضه دارند، در عرضه گوشت قرمز به صورت گرم نیز مشکلی نداشته باشیم.
وی افزود: هم اکنون 10 هزار تن گوشت قرمز سرد در کشور ذخیره سازی شده که به دلیل وضعیت خوب تولید به نظر نمی رسد برای ماه مبارک رمضان استفاده شود؛ در صورت نیاز بازار با هماهنگی شرکت پشتیبانی امور دام عرضه می شود.
وی به ایرنا گفت: سال گذشته دو میلیون و 100 هزار تن گوشت مرغ در کشور تولید شد که سرانه تولید این محصول 26 کیلوگرم و سرانه مصرف آن 25 کیلوگرم است در حالی که سرانه مصرف جهانی حدود 15 کیلوگرم برآورد شده است.
همچنین سالیانه حدود 800 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود که سرانه تولید آن 10.5 کیلوگرم و سرانه مصرف آن 11.5 کیلوگرم است؛ در این زمینه نزدیک به 10 درصد نیاز داخلی از طریق واردات تأمین می شود.
سرانه مصرف گوشت قرمز در جهان منهای گوشت خوک حدود 13 کیلوگرم است.
ارسال شده در مورخه : یکشنبه، 9 خرداد، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 4,713
بازدید ديروز : 14,624
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir