صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: نابودی گونه‌های اسب ترکمن و مرغ مرندی در کشور
اخبار صنایع وابستهنابودی گونه‌های اسب ترکمن و مرغ مرندی در کشور......

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: برخی از گونه های جانوری و گیاهی در کشور رو به نابودی هستند که باید محققان در این زمینه اقداماتی انجام دهند.
خبرگزاری مهر:  منصور امیدی، عضو هیات علمی دانشگاه تهران در دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ملی ژنتیک ایران در خصوص تاریخچه علم ژنتیک گفت: در سال ۱۲۷۹ مدرسه فلاحت مظفری در ایران که در حوزه ژنتیک فعالیت می کرد تاسیس شد. همچنین بعد از آن قوانین مندل به وجود آمدند که شروع علم ژنتیک از آن زمان در کشور صورت گرفت.

وی با بیان اینکه در سال ۱۳۲۵ دانشکده کشاورزی دانشگاه تهران راه اندازی شد که محققان در آن در زمینه ژنتیک فعالیت می کردند گفت: بعد از آن زمان مطالعات تحقیقاتی در زمینه گونه های بومی گندم در کشور انجام گرفت.

وی افزود: جمع آوری گونه های بومی گندم ایران یکی از پروژه هایی بود که در راستای بررسی خواص ژنتیکی و اصلاح آن از همان سال ها آغاز به کار کرد و گفت: با توجه به اینکه زادگاه گندم در ایران است این تحقیقات در کشور آغاز شد و نزدیک به ۶۰ هزار نمونه گندم از سراسر ایران برای انجام این پروژه جمع آوری شد.

به گفته وی در همان زمان با انجام این پروژه بانک ژن گندم در کشور که در همان زمان به عنوان مهمترین بانک جهانی به شمار می رفت تاسیس شد.

 امیدی اظهار داشت: همچنین مطالعه گونه های چغندر قند که در زمینه ژنتیک گیاهی بود از پروژه هایی به شمار می رفت که در همان سال ها انجام گرفت و منجر شد تا بانک ژن حبوبات ایران با همکاری متخصصان آمریکایی ایجاد شود.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران اظهار داشت: جمع آوری ژرم پلاست، جنگل و مراتع از دیگر پروژه های علمی محققان بوده که از سال ها پیش مورد توجه قرار گرفته است.

وی تاکید کرد: با وجود این همه فعالیت در حوزه ژنتیک گیاهی و حیوانی اکنون توجه زیادی نسبت به ژرم پلاست ها نمی شود به همین دلیل شاهد نابودی آنها در کشور هستیم.

عضو هیات علمی دانشگاه تهران گفت: همچنین از سوی دیگر شاهد نابودی گونه های اسب ترکمن و مرغ مرندی هستیم.

وی با بیان اینکه در حال حاضر اقدامات مناسبی برای حفظ گونه های گاو سیستانی و گلپایگانی انجام گرفته است، گفت: ایران جزو اولین کشورهایی به شمار می رود که اقدام به رها سازی گیاهان و تولید حیوانات تراریخته کرده است.

امیدی با بیان اینکه همچنین کشور ایران در حوزه ژنتیک برای تولید برنج های تراریخته اقدامات مناسبی انجام داده است گفت: اکنون ظرفیت های مناسب تحقیقاتی در کشور وجود دارد که ماحصل تحقیقات محققان کشور به شمار می رود.

 
ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 3 خرداد، 1395 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 2,198
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir