معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به رتبه نخست استان اصفهان در تولید مواد پروتئینی گفت: صادرات تخممرغ از استان اصفهان افزایش ۱۰۰ درصدی داشته است...
به گزارش خبرگزاری تسنیم ، امیرحسین افیونی در نشست خبری با اصحاب رسانه با بیان اینکه استان اصفهان زمینه تولیدات پروتئینی جزو استانهای شاخص است، اظهار داشت: استان اصفهان با تولید یک میلیون و 410 هزار تن مواد پروتئینی شامل تولید شیر، گوشت قرمز، گوشت مرغ، تخممرغ و غیره رتبه نخست کشور را کسب کرده است.
وی افزود: استان اصفهان با تولید یک میلیون و 100 هزار تن شیر، 160 هزار تن گوشت مرغ، 100 هزار تن تخممرغ، 62 هزار تن گوشت قرمز رتبههای برتر در این بخشها را به دست آورده است، این استان نیمی از گوشت بوقلمون کشور را تولید میکند و رتبه نخست کشوری را دارد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان بیان کرد: سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان با بهبود ذخیره ژنتیکی، بهبود تغذیه و تأسیسات و جایگاه دام، توسعه کیفی تولیدات پروتئینی را در دستور کار دارد.
وی گفت: افزایش بهرهوری در واحدهای دامداری منجر به کاهش قیمت تمام شده و افزایش کمی و کیفی تولیدات میشود و زمینه را برای صادرات بهتر و بیشتر را فراهم میسازد، همچنین صادرات مرغ، تخممرغ، شیر خشک و محصولات لبنی در 2 سال اخیر افزایش یافته است.
افیونی بیان کرد: صادرات هفتگی 250 تن تخممرغ، صادرات 4500 تن گوشت مرغ به خارج از کشور در سال جاری، صادرات لبنیات به روسیه، افزایش 100 درصدی صادرات تخممرغ و 20 درصدی گوشت مرغ از جمله ظرفیتها و توانمندیهای استان اصفهان در بخش تولید و صادرات مواد پروتئینی است.