بیماریهای قلبی قاتل شماره یک در ایالات متحده محسوب میشود و در حال حاضر نزدیک به 27 میلیون بزرگسال را تحت تأثیر قرار داده است.
به گزارش پایگاه خبری سلامانه به نقل از Harvard health انتخاب آگاهانه رژیم غذایی برای حفظ سلامت قلب جزو مهمترین گامها است. نشان داده شده که آووکادو به نفع سیستم قلبی عروقی عمل میکند چون حاوی چربیهای غیر اشباع است، میزان کلسترول بد خون را کاهش میدهد و باعث حفظ کلسترول خوب خون میشود. مصرف آووکادو با بهبود حساسیت به انسولین نیز در ارتباط است.
مصرف این میوه با کاهش وزن و حفظ سلامت شاخص توده بدنی همراه است و آن هم از طریق ایجاد احساس سیری. علاوه بر این یک آووکادوی متوسط حاوی 14 گرم فیبر است.
آووکادو حاوی مواد فتوشیمیایی متعددی است که منجر به پیشگیری از سرطان میشوند. ترکیب پروتئینی به نام گلوتاتیون، همراه با گزانتوفیل لوتئین با کاهش نرخ ابتلا به سرطان دهان در ارتباط بوده است. اطلاعات دیگر نشان دهنده ارتباط بین مصرف آووکادو و کاهش خطر ابتلا به سرطانهای سینه و پروستات است.