صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: طرح پایش سراسری آنفلوآنزای حاد پرندگان در گیلان آغاز شد
اخبار صنایع وابستهطرح پایش سراسری آنفلوآنزای حاد پرندگان در گیلان آغاز شد......

سهراب عاقبتی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به مناسب چهاردهم مهر ماه روز دامپزشکی در کشور ، اجرای طرح پایش سراسری آنفلوآنزای حاد پرندگان از امروز در استان گیلان آغاز شده است .
وی خاطرنشان کرد: این طرح به مدت 42 روز و در سه مرحله نمونه برداری از بازارچه های عرضه پرندگان ، بررسی طیور بومی در روستاها و بررسی واحدهای صنعتی بصورت تصادفی انتخاب و انجام می شود.
وی یادآورشد: با توجه به اینکه در این بیماری جهش ژنی وجود دارد هدف از اجرای این طرح شناسایی و مشخص کردن سویه ها است تا بتوان نسبت به شیوع آن پیشگیری کرد.
وی اظهارداشت: با وجود حدود 11تا 12میلیون طیور بومی در گیلان این استان یکی از استان هایی با خطر و ریسک پذیری بالا در این زمینه است.
عاقبتی با اشاره به اینکه با آغاز فصل سرما و مهاجرت پرندگان به استان گیلان فصل پاییز در این زمینه بسیار حساس است و مردم باید موارد ایمنی در برخورد با پرندگان را رعایت کنند، اظهارداشت: ممکن است بیماری آنفلوآنزای پرندگان در استان دیده شود به همین دلیل باید از هم اکنون آمادگی لازم برای مقابله با آن را داشته باشیم.
وی تصریح کرد: برغم اینکه در استان های همجوار آلودگی به آنفلوآنزای پرندگان مشاهده شده است ولی تاکنون کانون مثبت این بیماری در گیلان مشاهده نشده است.
وی توصیه کرد: مردم باید از مصرف گوشت مرغ نیم پخته اجتناب کنند و قبل از مصرف آنرا کاملا بپزند و در پاک کردن مرغ باید حتما از دستکش استفاده شده و به دلیل تجمع آلودگی ها در پوست مرغ از خوردن آن خودداری کنند.

*** نکاتی پیرامون بیماری آنفلوانزای پرندگان


بیماری آنفلوانزای پرندگان از طریق ترشحات بدن پرنده آلوده به ویروس این بیماری منتقل می شود بنابراین مهمترین اقدام برای پیشگیری از این بیماری خودداری از دست زدن به بدن پرنده آلوده به این بیماری است.
بیماری آنفلوانزای پرندگان انواع مختلفی دارد که اکثر آنها فقط در میان پرندگان قابل انتقال است فقط نوع فوق حاد آنفلوانزای پرندگان با عنوان آنفلوانزای H5N1 بین انسان و پرندگان مشترک است و امکان انتقال این بیماری از پرندگان به انسان وجود دارد.
ویروس آنفلوانزای پرندگان از طریق ترشحات بدن پرنده آلوده به ویروس این بیماری ممکن است به انسان منتقل شود به همین علت پزشکان توصیه می کنند در صورتی که با جسد یک پرنده مرده مواجه شدید به هیچوجه به آن دست نزنید چون ممکن است علت مرگ آن آنفلوانزای فوق حاد پرندگان باشد و لمس آن موجب انتقال این بیماری شود.
ویروس آنفلوانزای پرندگان از طریق خوردن گوشت پرنده منتقل نمی شود به خصوص اگر گوشت پرنده در حرارت بالای 70 درجه پخته شده باشد، بنابراین توصیه پزشکان این است که در هر صورت گوشت پرندگان به صورت کاملا پخته مصرف شود و برای کندن پوست و پر آنها حتما از دستکش استفاده شود.
بیماری آنفلوانزای پرندگان به علت ماهیت آن بیشتر یک بیماری شغلی محسوب می شود و بیشتر شکارچیان و افرادی که در مرغداریها کار می کنند در معرض خطر این بیماری قرار دارند، این افراد باید حتما آموزشهای لازم را برای پیشگیری از این بیماری ببینند، حتما باید هنگام لمس پرندگان دستکش به دست داشته باشند و دهان و بینی خود را بپوشانند.
مهمترین توصیه پزشکان به مردم عادی به خصوص کودکان برای پیشگیری از بیماری آنفلوانزای پرندگان این است که به هیچوجه به پرندگان مرده دست نزنند و در صورت لمس هر پرنده ای بلافاصله دستهای خود را آب و صابون بشویند.
ارسال شده در مورخه : شنبه، 11 مهر، 1394 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,856
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir