مهمترین عامل بروز سنگ کیسه صفرا......
ترکیبات پروتئین و اسیداوریک موجود در گوشت سبب می شود که مصرف زیاد این ماده غذایی فرد را به سنگ کیسه صفرا مبتلا کند.
به گزارش باشگاه خبرنگاران؛ ترکیبات پروتئین و اسیداوریک موجود در گوشت سبب می شود که مصرف زیاد این ماده غذایی فرد را به سنگ کیسه صفرا مبتلا کند.
مسعود کیمیاگر،گفت: سنگ کیسه صفرا بر اثر وجود چربی و کلسترول بالا در فرد به وجود می آید. بهترین نوشیدنی برای این افراد آب است علاوه بر آن می توانند از نوشیدنی های سنتی چون دوغ استفاده نمایید.
وی افزود: همچنین مبتلایان به سنگ کیسه صفرا، روغن مایع روغن حاوی امگا 3 را مصرف نمایند امگا 3 مورد نیاز را می توان از طریق روغنهای کانولا و سویا تامین کرد.
این متخصص تغذیه با اشاره به مواد غذایی مفید دیگر برای سنگ کیسه صفرا اظهار داشت:مصرف سبزی و میوه زیاد به مبتلایان به سنگ کیسه صفرا توصیه می شود. این بیماران از مصرف گوشت و نمک زیاد پرهیز نمایند، مصرف زیاد گوشت سنگ کیسه صفرا را در مبتلایان به این بیماری تشدید می کند.
کیمیاگر ادامه داد: ترکیبات پروتئین و اسید اوریک موجود در گوشت سبب می شود که در صورت مصرف زیاد این ماده غذایی، سنگ کیسه صفرا برای فرد به وجود بیاید.