احمد قلمی گفت:با توجه به فراهم نبودن بسترهای لازم برای صادرات مرغ و به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران سال آینده میزان تولید مرغ استان را به میزان 15 درصد کاهش خواهیم داد که...
احمد قلمی در گفتوگو با خبرنگار فارس در اراک اظهار داشت: استان مرکزی سالانه 55 هزار تن مرغ تولید و روانه بازار مصرف میکند که 40 درصد آن مازاد بر نیاز داخل است.
وی تصریح کرد: با توجه به فراهم نبودن بسترهای لازم برای صادرات مرغ و به منظور جلوگیری از ضرر و زیان مرغداران سال آینده میزان تولید مرغ استان را به میزان 15 درصد کاهش خواهیم داد که این میزان 15 هزار تن مرغ تولیدی را شامل میشود.
رئیس اتحادیه مرغداران استان مرکزی با بیان اینکه دولت باید بسترهای لازم را برای صادرات مرغ فراهم سازد، تصریح کرد: در صورتی که دولت نتواند برای صادرات مرغ برنامهریزی کرده و بسترهای لازم را برای صادرات فراهم کند، شاهد تولید کاهش مرغ در استان خواهیم بود، این در حالی است که حمایت از تولیدکنندگان و افزایش صادرات از دغدغههای مهم مسئولان به شمار میرود.
قلمی اظهار کرد: در ماههای اخیر به دلیل افزایش تولید و کاهش تقاضا مرغ تولیدی استان با قیمتی پایینتر از قیمت تمام شده به بازار عرضه میشد که این مسئله موجب زیان مرغداران و کاهش انگیزههای آنان شده بود.