صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

تازه ها: با نخود سبز افسردگی را از خود دور کنید......
تازه ها

نخود سبز پر از عطروطعم و مواد مغذی است و دلایل خوبی برای خوردن بیشتر این ماده غذایی وجود دارد.

به گزارش سلامانه به نقل از plaisir sante، با مصرف 90 گرم نخودفرنگی تقریباً نیمی از نیاز روزانه به مصرف ویتامین C تأمین می‌شود.

ویتامین C برای رشد و ترمیم بافت‌های بدن و همچنین تولید کلاژن و پروتئین لازم برای غضروف، پوست و تاندون‌ها و حتی جذب آهن ضروری است. ازآنجاکه ویتامین C محلول در آب است، بدن می‌تواند آن را ذخیره کند بنابراین لازم است که به‌اندازه کافی در روز نخودفرنگی بخورید.

به گفته محققان، نخود سبز خام یا پخته منبع بسیار خوبی از اسیدفولیک یا فولات است. یک‌دوم فنجان نخودفرنگی حاوی 13 درصد از نیازهای روزانه به اسیدفولیک است. با توجه به مطالعه‌ای در فنلاند، در سال 2012 میلادی که در مجله اختلالات عاطفی منتشر شد، مصرف ناکافی اسیدفولیک خطر ابتلا به علائم افسردگی را افزایش می‌دهد. شرکت‌کنندگان در این مطالعه که به میزان کافی اسیدفولیک دریافت کرده‌بودند حدود 50 درصد کمتر از کسانی که میزان کمی مصرف اسیدفولیک برایشان تجویز شده بود، در معرض خطر بودند.

علاوه بر این، مصرف 90 گرم نخودفرنگی حدود یک‌چهارم از نیاز بدن به فیبر روزانه را تأمین می‌کند. براساس نتایج یک مطالعه سوئدی روی بیش از 20 هزار نفر که سال گذشته منتشر شد، زنانی که از رژیم غذایی غنی از فیبر پیروی می‌کردند، احتمال خطر ابتلا به بیماری ایسکمیک قلبی در مقایسه با زنانی که رژیم غذایی کم‌فیبر داشته‌اند، 4 برابر کاهش می‌یابد. البته این اثر در میان مردان کمتر بود، اما یک رژیم غذایی غنی از فیبر از آن‌ها در برابر سکته مغزی ایسکمیک بهتر محافظت می‌کند.

90 گرم نخودفرنگی پخته‌شده 25 درصد از نیاز روزانه شما را به منگنز نیز تأمین می‌کند. آنزیمی کلیدی که به خنثی‌کردن رادیکال‌های آزاد در عنصر بدن کمک می‌کند. چرا منگنز برای بدن خوب است؟ رادیکال‌های آزاد می‌تواند منجر به توسعه برخی سرطان‌ها و آسیب غشای سلولی، پروتئین‌ها و DNA شود. به همین دلیل باید سعی کنید برای از بین بردن رادیکال‌های آزاد، که درنتیجه اکسیداسیون در بدن رخ می‌دهد – به مقدار کافی منگنز دریافت کنید.

ارسال شده در مورخه : پنجشنبه، 2 بهمن، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 7,109
بازدید ديروز : 5,681
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir