افزايش توليد 60 درصدي گوشت شتر مرغ در استان اصفهان ......
واحد مرکزی خبر:تولید گوشت شتر مرغ دراستان اصفهان امسال 60 درصد افزایش یافته است.
مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان امروز گفت: با افزایش 300تنی تولید شترمرغ از ابتدای امسال تاکنون تولید این پرنده از 200 به 500تن افزایش یافته است.
آقای نجفی با اشاره به اینکه استان اصفهان با ظرفیت 5هزار قطعه شتر مرغ دومین پرورش دهنده این پرنده در کشور است افزود:پیش بینی میشود تاپایان امسال شمار تولید شترمرغ در این استان به بیش از 750 تن افزایش یابد.
وی با بیان اینکه مدیریت بهره وری و آموزش پرورش دهندگان امسال در افزایش تولید موثر بوده است گفت: هم اکنون پنج هزار قطعه شترمرغ مولد ، پرواری و گوشتی در 50 واحد پرورش دهنده در اصفهان ، برخوار ، نجفآباد و شهرضا ، خور و بیابانک و نایین نگهداری می شود.
گوشت شترمرغ چربی ، کلسترول و سدیم کمتر و ارزش غذایی بالایی در مقایسه باگوشت قرمز دارد و مصرف آن برای افرادی که بیماریهای قلبی و فشارخون دارند ، توصیه میشود.