شهرام موحدی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، افزود: محصولات یاد شده به کشورهای ویتنام، چین و هنگ کنگ صادر شده است...
ایرنا:به گزارش روابط عمومی اداره کل دامپزشکی استان اصفهان، شهرام موحدی با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکنندگان محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، افزود: محصولات یاد شده به کشورهای ویتنام، چین و هنگ کنگ صادر شده است.
وی افزود: این حجم از صادرات نسبت به مدت مشابه سال گذشته 20 درصد افزایش داشته است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان گفت: سال گذشته نیز حدود هزار و 900 تن پا و پنجه مرغ از استان به خارج از کشور صادر شد.
موحدی به کشتار سالانه بیش از 60 میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان اشاره و افزود: پنجه و پای مرغ درتامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان بیماری های مفصلی و پیشگیری از ابتلا به پوکی استخوان موثر است.