رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی ظرفیت تولید گوشت مرغ را یک میلیون و هشتصد هزار تن اعلام کرد و خواستار مدیریت کامل زنجیره تولید و مصرف (مزرعه تا سفره) در فعالیتهای این صنعت شد...
رئیس انجمن پرورش دهندگان مرغ گوشتی ظرفیت تولید گوشت مرغ را یک میلیون و هشتصد هزار تن تا دو میلیون تن اعلام کرد و خواستار مدیریت کامل زنجیره تولید و مصرف (مزرعه تا سفره) در فعالیت های این صنعت شد.
محمد یوسفی در مصاحبه با رادیو اقتصاد اظهار داشت: سرانه مصرف گوشت مرغ در کشور 25 کیلوگرم و در مقایسه با کشورهای توسعه یافته، پایین است و باید افزایش یابد.
وی جایگاه گوشت مرغ در سبد تامین پروتئین خانوارها را مهم دانست و گفت: اگر زنجیره ای کردن تولید (مزرعه تا خانواده)
در صنعت پروتئین مرغ گوشتی ایجاد شود به اقتصادی شدن این بخش هم کمک خواهد کرد.
یوسفی ، ایران را از کشورهای پیشرو در صنعت تولید گوشت مرغ دانست و اظهار داشت: بخش مهمی از نیازهای دان مرغ (ذرت، گندم غیرخوراکی، کنجاله سویا ) وارد می شود ، بنابراین نرخ ارز و روند تحولات و نوسان آن در هزینه تمام شده تولید گوشت مرغ نقش زیادی دارد.
وی تاکید کرد: همچنین زنجیره ای کردن فرآیندهای تولید تا مصرف می تواند ضمن ایجاد ثبات در عرضه و قیمت ها ، تحولات آتی این بازار را نیز پیش بینی پذیر کند.