صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

افزایش 50 درصدی تولید مرغ
داخلی
حسن رکنی در این باره اظهار کرد: در راستای افزایش بهره‌وری و تولید اقتصادی گوشت مرغ، واحد‌های انفرادی تولید گوشت مرغ را به سمت زنجیره‌ای شدن سوق دادیم تا بتوانیم با استفاده از پتانسیل‌های موجود در...


ایسنا:حسن رکنی در این باره اظهار کرد: در راستای افزایش بهره‌وری و تولید اقتصادی گوشت مرغ، واحد‌های انفرادی تولید گوشت مرغ را به سمت زنجیره‌ای شدن سوق دادیم تا بتوانیم با استفاده از پتانسیل‌های موجود در هر استان بهره‌وری در تولید گوشت مرغ و بدون نیاز به افزایش سطح تولید، افزایش دهیم.

وی افزود: مرغداران استان‌های کشور استقبال مناسبی از زنجیره‌ای شدن تولید گوشت مرغ انجام دادند؛ به گونه‌ای که در رقابت با یکدیگر در زنجیره‌ تولید اقدامات مناسبی را انجام دادند. استان اردبیل در حال راه‌اندازی یکی از موفق‌ترین زنجیره‌های تولید گوشت مرغ بوده و استان‌های مازندران، گلستان و اصفهان اقدامات مناسبی برای راه‌اندازی این زنجیره‌ها انجام دادند که امیدواریم بتوانیم در سال جاری زنجیره‌های تولید گوشت مرغ را تقویت کنیم و 10 درصد این محصول در کشور را در این واحد‌های زنجیره‌ای تولید کنیم.

معاون بهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی ادامه داد: تولید گوشت مرغ در واحد‌های زنجیره‌ای می‌تواند به تامین مرغ‌های صادراتی که دارای وزن و اندازه مشخصی هستند، کمک کند و کیفیت تولید را افزایش دهد.

 ایسنا، رکنی با بیان این‌که تولید گوشت مرغ در واحد‌های زنجیره‌ای می‌تواند هزینه‌های تولید را برای مرغداران کاهش دهد و برای مصرف‌کنندگان از نظر اقتصادی به صرفه‌تر باشد، پیش‌بینی کرد: در صورت این‌که بتوانیم 100 درصد تولید گوشت مرغ را به صورت زنجیره‌ای در استان‌ها تولید کنیم، بدون نیاز به افزایش سطح تولید گوشت مرغ تا 50 درصد افزایش یافته و در سال به بیش از سه میلیون تن می‌رسد که این میزان تولید به راحتی می‌تواند برای کشور ارز‌آوری بالایی را داشته باشد.

ارسال شده در مورخه : شنبه، 16 فروردین، 1393 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,832
بازدید ديروز : 7,865
تبلیغات


 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir