محمد یوسفی وی با اشاره به افزایش تقاضا در ایام نوروز میزان گفت: جوجه ریزی بیشتری انجام می شود تا با افزایش تولید تقاضا را تامین کنیم و در هفته های آینده قیمت ها متعادل می شود...
محمد یوسفی در مصاحبه با واحد مرکزی خبر افزود: قیمت هر کیلوگرم در بازار مرغ نباید از 5 هزار و800 تومان بالاتر باشد.
وی با اشاره به اینکه پس از ماه مبارک رمضان تولیدات گوشت مرغ نه تنها کم نشده است ، بلکه مازاد تولید هم داشتیم ، گفت: دولت تاکنون 120 هزار تن گوشت مرغ تولیدی مازاد را برای تنظیم بازار، خریداری کرده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی ایران با اشاره به اینکه از سه ماه قبل به طور میانگین هر ماه 90 میلیون قطعه جوجه برای پرورش واحدهای مرغداری تامین شده است ، افزود :
گوشت مرغ به صورت فراوان تولید و در بازار عمده و خرده فروشی عرضه می شود اما چون قیمت محصولات پروتئینی جایگزین همچون گوشت قرمز افزایش بیشتری داشته است شاهد افزایش تقاضا در بخش گوشت مرغ و افزایش نسبی بهای آن هستیم.
وی با اشاره به افزایش تقاضا در ایام نوروز میزان گفت: جوجه ریزی بیشتری انجام می شود تا با افزایش تولید تقاضا را تامین کنیم و در هفته های آینده قیمت ها متعادل می شود.
یوسفی گفت: قیمت تمام شده مرغ به علت افزایش بهای نهاده هایی مانند دان و بهای جوجه یک روزه، قدری افزایش داشته است و به همین دلیل از سازمان حمایت خواسته ایم جلسه ای را برای بررسی وضعیت قیمت گذاری جدید گوشت مرغ با توجه به افزایش قیمت نهاده های تولید در بخش مرغداری تشکیل دهد.
وی افزود: قیمت عادلانه هر کیلوگرم گوشت مرغ در بازار خرده فروشی نباید کمتر از 5 هزار و 700 تومان باشد ، چون در این صورت تولیدکننده قطعاً سودی نخواهد برد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان مرغ گوشتی ایران گفت: در حالی که دو ماه پیش قیمت هر قطعه جوجه یک روزه حدود 700 تومان بود امروزه 1400 تومان شده است که اثر مستقیم بر قیمت تمام شده مرغ دارد.
وی گفت: برای روزهای نزدیک به نوروز عرضه مستقیم داریم و هم سازمان تعاون روستایی مکان هایی را برای کمک به عرضه مستقیم تدارک دیده است.
یوسفی افزود: سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران هم اعلام کرده است ذخیره های خود را برای کنترل بازار در ایام نوروز وارد بازار خواهد کرد و جای نگرانی نیست.