ˈمجید زیرکˈ گفت:از مجموع دو هزار و 700 تن مرغی که تاکنون از مرغداری های استان خریداری شده، یک هزار و 600 تن برای گیلان ذخیره سازی و مابقی به منظور ارسال به سایر استان ها...
ˈمجید زیرکˈ روز یکشنبه در گفتگو با خبرنگار ایرنا با بیان این مطلب افزود: این مهم برای عرضه به مصرف کنندگان در آستانه سال نو و روزهای پرمصرف انجام شده است.
وی ادامه داد: از مجموع دو هزار و 700 تن مرغی که تاکنون از مرغداری های استان خریداری شده، یک هزار و 600 تن برای گیلان ذخیره سازی و مابقی به منظور ارسال به سایر استان ها نگهداری می شود.
معاون توسعه بازرگانی داخلی سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان اظهار کرد: در راستای کمک به ادامه روند تولید پایدار، به جای پرداخت وجه مرغ، نهاده های مورد نیاز مرغداران در اختیار واحدهای تولیدی گذاشته شده است.
زیرک اضافه کرد: معمولاً روزانه بین 170 تا 200 تن مرغ در گیلان تولید می شود که مقداری برای مصرف استان و بقیه برای عرضه به دیگر استان ها ذخیره می شود.
ظرفیت تولید مرغ در گیلان در حال حاضر حدود 115 هزار تن در سال است.
این استان 8 درصد گوشت مرغ کشور را تولید می کند.