مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران از بررسی شرایط تولید و قیمت گوشت مرغ گفت: با توجه به افزایش 10 درصدی جوجهریزی و به تبع آن افزایش تولید گوشت مرغ باید برای جلوگیری از افت قیمت ...
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران از بررسی شرایط تولید و قیمت گوشت مرغ گفت: با توجه به افزایش 10 درصدی جوجهریزی و به تبع آن افزایش تولید گوشت مرغ باید برای جلوگیری از افت قیمت محصول مازاد بازار به سرعت جمعآوری شود.
حسین مقدم نیا در گفتوگو با ایسنا، از برگزاری کارگروه تنظیم بازار خبر داد و گفت: امروز در این جلسه قیمت و شرایط تولید گوشت مرغ بررسی خواهد شد.
وی با تاکید بر تسریع در جمعآوری گوشت مرغ گفت: مسوولان امر اعلام میکنند آمادگی دارند هر میزان تولید مازاد مصرف را جمعآوری کنند اما اگر جمعآوری به اندازه کافی صورت میگیرد چرا هنوز قیمت گوشت مرغ پایینتر از هزینه تمام شده آن است.
مقدمنیا اظهار کرد: درماه گذشته 97 میلیون تا 100میلیون قطعه جوجهریزی صورت گرفته که حاصل آن تولید بیش از 150 هزار تن گوشت مرغ است.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران تصریح کرد: در شرایط عادی گوشت مرغ، مازاد مصرف است و اکنون هم که جوجهریزی افزایش یافته با عرضه بیش از اندازه مواجه شدهایم که باعث افت قیمت شده است.
وی افزود: در حال حاضر گوشت مرغ به اندازه کافی و به سرعت جمعآوری نمیشود لذا قیمت فروش آن از هزینه تمام شدهاش کمتر شده که باعث کاهش اقبال به جوجهریزی و افت قیمت جوجه نیز شده است.
به گفته مقدمنیا در حالی که قیمت تمام شده هر کیلو مرغ زنده 3200 تومان است کیلویی 3000 تومان از مرغدار خریداری میشود و در بازار مصرف نیز مرغ گرم 4100 تا 4200 تومان قیمت دارد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران قیمت خرید مرغ از سوی شرکت پشتیبانی امور دام برای انجماد و ذخیرهسازی را 4800 تومان عنوان کرد.
وی اظهار کرد: در حالی که تولیدکنندگان نهادهها و خوراک طیور را از بازار آزاد تهیه میکنند قیمت فروش محصولشان تابع عواملی است و با توجه به اینکه صادرات ندارند، مرغ به صورت انبوه روی دست مرغدار میماند.
مقدمنیا قیمت هر کیلوگرم ذرت را 740 تومان و کنجاله سویا را 1070 تومان در بندر عنوان کرد و افزود: کیلویی 40 تا 50 تومان هزینه حمل به نرخ نهادههای تولید افزوده میشود.