صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

صنایع: افزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور
اخبار صنایع وابستهافزایش سرانه مصرف آبزیان در کشور......

  به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس، رضا سعادت در آیین گشایش نخستین مجموعه غذاهای دریایی در جنوب کشور اظهار داشت: این مرکز با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی و با حجم سرمایه‌گذاری معادل 150 میلیون تومان راه‌اندازی و فعال شده است.

وی افزود: در حال حاضر در این مرکز 20 نوع از انواع غذاها با استفاده از محصولات غذایی سالم دریایی طبخ و عرضه می‌شود که در آینده این تعداد به 60 نوع غذا افزایش می‌یابد.

مدیرکل شیلات استان فارس گفت: تمام مراحل تهیه و عرضه مواد غذایی در این مرکز توسط کارشناسان و تحصیل‌کرده‌های علوم مرتبط و به شیوه‌های بهداشتی و استاندارد انجام می‌شود.

سعادت با بیان این که در این مکان از عرضه نوشابه‌های گازدار غیربهداشتی نیز خودداری می‌شود، اظهار امیدواری کرد که با استفاده از آبزیان به عنوان غذای سلامتی، روز به روز شاهد جامعه‌ای سالم‌تر باشیم و گام موثری در راستای ترغیب هم‌استانی‌ها نسبت به مصرف ماهی و سایر آبزیان با هدف سلامت و امنیت غذایی برداشته شود.

مدیرکل شیلات استان فارس در بخشی دیگر از سخنان خود در تشریح فواید غذایی آبزیان، بیان داشت: به دلیل اهمیت و ارزش غذایی آبزیان اعم از بهبود رشد و سلامت جنین، افزایش ضریب هوشی، رشد اندام‌ها و سلول‌های مغزی در دوران کودکی، تقویت سیستم عصبی، حرکتی و گوارشی در دوران جوانی و همچنین کاهش بیماری‌های قلبی و عروقی، سرطان، پوکی استخوان در میان‌سالی، کاهش بیماری‌ها از قبیل آلزایمر، افسردگی، آرتروز مفاصل در دوران پیری، شیلات استان فارس اقدام به تشویق مردم به مصرف آبزیان کرده است.

سعادت ادامه داد: این مدیریت با برگزاری نمایشگاه‌های عرضه بهداشتی، توسعه مراکز عرضه آبزیان با همکاری شهرداری شیراز در بازارچه‌های محلی، کلاس‌های آموزش طبخ آبزیان با مشارکت آموزشگاه‌های طبخ و تربیت مربی طبخ آبزیان در سطح این استان به منظور توسعه فرهنگ آبزی مصرفی اقدام کرده است.

مدیرکل شیلات استان فارس با بیان این که متوسط سرانه مصرف آبزیان از پنج کیلوگرم به 8.3 کیلوگرم رسیده است، گفت: تا پایان برنامه پنجم توسعه سرانه مصرف آبزیان به 10 کیلوگرم می‌رسد.

وی در بخش دیگری از سخنانش با بیان این که استان فارس محل ترانزیت و عبور آبزیان به استان‌های دیگر است، تصریح کرد: سالانه 16 هزار تن انواع آبزیان به فارس وارد و از این استان به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

 

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 30 فروردین، 1391 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 3,353
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir