حسین دهقانی در جلسهای که برای تبیین الزامات استاندارد و ممنوعیت استفاده بافتهای غیرمجاز گوشتی تشکیل شد، اظهار داشت: آذربایجان غربی با تولید سالانه بین 900 هزار تا یک و نیم میلیون ...
به گزارش خبرگزاری فارس از ارومیه، حسین دهقانی پیش از ظهر امروز در جلسهای که برای تبیین الزامات استاندارد و ممنوعیت استفاده بافتهای غیرمجاز گوشتی تشکیل شد، اظهار داشت: آذربایجان غربی با تولید سالانه بین 900 هزار تا یک و نیم میلیون قطعه مرغ گوشتی تخمگذار، در این حوزه بین تولیدکنندههای سایر مناطق کشور از جایگاه بسیار خوبی برخوردار است.
وی تصریح کرد: فعالان تولید مرغ گوشتی تخمگذار در این استان فعالیت خوبی دارند و محصولات خود را با کیفیت مناسبی به مصرفکنندههای بومی و سطح کشور عرضه میکنند چرا که اقدامات کنترلی نسبت به این واحدهای تولیدی به طور مستمر اعمال میشود.
این مسئول به فعالیت واحدهای تولیدی خمیر مرغ در ارومیه اشاره کرد و گفت: دو واحد تولید خمیر مرغ در ارومیه هماکنون فعال هستند که یکی از آنها امسال و یکی هم در سال 1388 فعالیت خود آغاز کرده و مجوزهای مورد نیاز در این ارتباط را نیز دریافت کردند.
وی به افزایش اقدامات نظارتی در واحدهای تولیدی گوشت به ویژه فرآوردههای گوشتی تاکید کرد و گفت: افراد طبقه متوسط جامعه به دلیل ارزان بودن ساندویچ به سوی فرآوردههای گوشتی اعم از سوسیس، کالباس و همبرگر گرایش یافتهاند بنابراین برای حفظ سلامتی آنها باید در راستای افزایش اقدامات نظارتی در این واحدهای تولیدی اقدام شود.