'آژانس استاندارد مواد غذايي' انگليس گفت: اين تخم مرغ هاي وارداتي با تخم مرغ هاي غيرآلوده مخلوط شده اند تا به عنوان تخم مرغ مايع و پاستوريزه در صنايع غذايي مورد استفاده قرار بگيرند...
به گزارش ايرنا، اين تخم مرغ هاي آلوده به 'دايوكسين' براي توليد مواد غذايي نظير كيك و شيريني و سس مايونز وارد انگليس شده است.
'آژانس استاندارد مواد غذايي' انگليس گفت: اين تخم مرغ هاي وارداتي با تخم مرغ هاي غيرآلوده مخلوط شده اند تا به عنوان تخم مرغ مايع و پاستوريزه در صنايع غذايي مورد استفاده قرار بگيرند.'
اين آژانس بهداشتي افزود: ما در حال حاضر با صنايع غذايي دريافت كننده اين تخم مرغ ها در تماس هستيم و به محض دريافت اطلاعات بيشتر آن را در اختيار عموم قرار خواهيم داد.
مقامات بهداشتي انگليس در عين حال امروز تلاش كردند ميزان تهديد ناشي از مصرف اين تخم مرغ هاي آلوده را در سطح پايين جلوه دهند. به گفته اين مقامات مصرف مواد غذايي توليد شده از اين تخم مرغ ها خطر بسيار كمي براي سلامت انسان دارد.
'فردريك وينسنت' سخنگوي بهداشتي كميسيون اروپا نيز با تاييد ورود تخم مرغ هاي آلوده به انگليس گفت: اين تخم مرغ ها پس از فرآوري به عنوان يك محموله پاستوريزه به انگليس صادر شده اند... هنوز روشن نيست كه آيا اين محموله وارد صنايع شريني پزي انگليس شده يا در صنايع توليد سس مايونز مورد استفاده قرار گرفته است؟
وي افزود: ما با مقامات انگليسي سرگرم بررسي احتمالات مختلف هستيم تا ببينيم چه محصولاتي از اين تخم مرغ ها توليد شده است.
به گزارش تلويزيون اسكاي نيوز، اين آلودگي از طريق خوراك آلوده دام و طيور كه در بيش از هزار مجتمع پرورش ماكيان و خوك در آلمان مصرف شده، به وجود آمده است... منشاء اصلي اين آلودگي نيز ظاهرا مخلوط شدن روغن صنعتي با روغن خوراكي براي توليد خوراك دام و طيور بوده است.
با اينكه مقامات انگليسي خطر محصولات توليد شده از اين تخم مرغ ها را بسيار كم توصيف كرده اند ولي كارشناسان مي گويند به رغم مخلوط شدن اين تخم مرغ ها با مواد ديگر باز هم ميزان 'دايوكسين' در مواد غذايي توليد شده از اين تخم مرغ ها پنج برابر سطح استاندارد خواهد بود.
'دايوكسن' در افزايش خطر ابتلا به سرطان نقش دارد و بر روي زنان حامله نيز تاثيرات منفي مي گذارد.