به دنبال كشف ماده سمي 'ديوكسين' در گوشت و تخم مرغ هاي آلوده در آلمان، شماري از كارخانه هاي توليد كننده اين دو محصول تحت نظارت و كنترل بازرسان سازمان بهداشت اين كشور در آمدند...
به گزارش گروه اخبار صوتي و تصوير ي ايرنا، تلويزيون اتريش روز شنبه با اعلام اين خبر افزود: در ايالت 'نورد راين وستفالن' 14 واحد توليدي تعطيل شدند.
در ايالت 'نيدر زاخسن ' نيز حدود 20 مركز مرغداري كه روزانه 400 هزار تخم مرغ توليد مي كردند، نيز به طور موقت تعطيل شدند.
اين منبع خبري با بيان اينكه دليل آلودگي هاي مذكور به احتمال زياد خوراك مصرفي طيور مي باشد، افزود: از ميزان صدور گوشت ها و تخم مرغ هاي آلوده به بازار اطلاع دقيقي در دسترس نيست.
يك سخنگوي وزارت كشاورزي در ايالت نيدرزاخسن گفت: به نظر مي رسد كه از هفته هاي گذشته تاكنون شركت شلسويگ - هولشتاين (Schleswig-Holstein ) براي توليد خوراك طيور از نوعي چربي صنعتي استفاده كرده كه كاربرد آن فقط در صنايع توليد كاغذ مي باشد و اين موضوع باعث ايجاد آلودگي هاي مذكور شده است.
به گفته وي، هنوز مشخص نيست كه اين اقدام عمدا صورت گرفته و يا اشتباها از چربي صنعتي به دليل قيمت ارزان آن در توليد مواد غذايي طيور استفاده شده است .