معاون توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان گفت:استان اصفهان در پرورش گوشت بوقلمون با توليد دو هزار و 500 تن در سال در رديف نخست كشور قرار گرفته و در زمينه...
به گزارش خبرگزاري فارس از اصفهان، محمدحسين افيوني ظهر امروز در جمع خبرنگاران رسانههاي گروهي با اشاره به اينكه خشكسالي در چند سال اخير سبب وارد آمدن خسارت به بخشهاي مختف كشاورزي شده است، اظهار داشت: البته اين در حاليست كه در زمينه توليد فرآوردههاي پروتئيني كاهش چشمگيري نداشتهايم.
وي بيان داشت: در برخي از موارد نيز شاهد رشد و افزايش توليدات پروتئيني بودهايم.
معاون توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان با بيان اينكه سالانه 750 هزار تن شير در استان اصفهان توليد ميشود، تصريح كرد: ضريب خودكفايي شير در اصفهان 35/1 است كه در واقع افزايش شير به ازاي مصرف در استان به مقدار گفته شده رشد داشته است.
وي با اشاره به اينكه توليد گوشت مرغ در استان اصفهان سالانه 131 هزار تن بوده كه ضريب خودكفايي آن 4/1 است، افزود: استان اصفهان با توليد سالانه 70 هزار تن تخممرغ با ضريب خودكفايي 45/1، يكي از استانهاي فعال كشور در اين زمينه به حساب ميآيد.
افيوني با بيان اينكه طي سال گذشته سه هزار تن عسل در استان اصفهان توليد شده است، گفت: پس از وقوع خشكسالي، توليدات عسل نيز از اين اتفاق دچار خسارت شد و با كاهش مواجه شده است.
وي ادامه داد: همچنين استان اصفهان در پرورش گوشت بوقلمون با توليد دو هزار و 500 تن در سال در رديف نخست كشور قرار گرفته و در زمينه گوشت قرمز نيز با توليد 2 هزار و 400 تن گوشت قرمز در رتبه چهارم كشور قرار دارد.
وي همچنين اظهار داشت: استان اصفهان با توليد 35 ميليون قطعه ماهي زينتي، رتبه نخست كشور را به خود اختصاص داده است.
معاون توليدات دامي سازمان جهاد كشاورزي استان اصفهان با اشاره به اينكه بيشتر توجه خود را بر امور كيفي قرار دادهايم، بيان داشت: توسعه پايدار همراه با كيفيت خوب از مباحث مهمي است كه دنبال ميكنيم.
وي به توليد سه نوع مرغ بدون دخالت آنتيبيوتيك در استان اصفهان اشاره كرد و گفت: در حال حاضر 17 دامداري براي توليد مرغ بدون دخالت آنتيبيوتيك اعلام آمادگي كردهاند.
افيوني اضافه كرد: مقدار گوشت توليدي در اصفهان براي مصرف كل استان كافي نيست و مقداري از گوشت مورد نياز از استانهاي ديگر وارد ميشود.