اجراي پروژه تبديل ضايعات ميوه و تره بار به خوراك دام...
رئيس موسسه تحقيقات علوم دامي كشور گفت: اجراي پروژه تبديل ضايعات ميوه و تره بار به خوراك دام با مشاركت سازمان ميادين ميوه و تره بار شهرداري تهران و با هدف افزايش بهره وري از اين ضايعات در دستور كار موسسه تحقيقات علوم دامي كشور قرار گرفته است.محمدعلي عباسي در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران افزود: طبق امارهاي موجود، ساليانه حدود 2 ميليون تن ضايعات ميوه و تره بار در كشور وجود دارد كه در صورت تبديل آن به خوراك دام، حدود 500 هزار تن خوراك دام توليد خواهد شد.
وي ادامه داد: چنانچه خوراك دام حاصل از تبديل ضايعات ميوه و تره بار از لحاظ قيمت معادل يونجه در نظر گرفته شود، ساليانه از هدر رفت حدود 1400 ميليارد ريال سرمايه ملي جلوگيري خواهد شد.
عباسي تصريح كرد: در صورت تبديل كل ضايعات ميوه و تره بار به خوراك دام، حدود 10 درصد از كمبود خوراك دام در كشور مرتفع خواهد شد.
رئيس موسسه تحقيقات علوم دامي كشور يادآور شد: خوراك دام حاصل از تبديل ضايعات ميوه و تره بار با داشتن 67/15 درصد پروتئين خام 3327 كالري در گرم انرژي قابل هضم و 3017 كالري در گرم انرژي قابل متابوليسم دارد كه از لحاظ ارزش غذايي معادل يونجه است.