مديركل دامپزشكي استان يزد گفت:اين طرح با هدف، ساماندهي كشتارگاههاي صنعتي طيور استان و بهسازي خطوط توليد و استحصال مرغ و رفع يكي از معضلات اصلي استان در اين بخش ميباشد...
به گزارش موج، مديركل دامپزشكي استان يزد با بيان اين مطلب اظهار داشت: حدود60 درصد مرغ توليدي استان مازاد بر مصرف است و بايد با ايجاد ساز و كارهاي مناسب توليدي و بهداشتي زمينه صادرات آن از استان فراهم شود كه شكوفائي اقتصادي بيشتر اين صنعت را بهدنبال خواهد داشت.
دكتر حدادزاده گفت: ضمن دعوت از مديران كشتارگاهها جهت مشاركت جدي در اجراي اين طرح، مهمترين مانع پيش رو را عدم پرداخت تسهيلات مصوب براي اين منظور از سال 87 به مديران كشتارگاهها دانست و اظهار اميدواري كرد: متوليان امر با توجه به ضرورتهاي بهداشتي و اقتصادي توجه ويژه اي به اين موضوع داشته باشند.
وي افزود: در حال حاضر سالانه بيش از 2 ميليون قطعه نيمچه گوشتي در 5 واحد كشتارگاهي فعال استان، تحت نظارت كارشناسان بهداشتي و ناظرين ذبح شرعي دامپزشكي كشتار مي شوند كه اميد است با اجراي اين طرح و بهسازي كشتارگاهها از نظر ساختماني، تجهيزات خط توليد و سيستمهاي انجماد ظرفيت كشتار به ميزان چشمگيري افزايش يابد.