مدير عامل اتحاديه سراسري مرغداران گوشتي گفت: هم اكنون بيشتر فعاليت هاي واحدهاي مرغداري سنتي بوده و اين موضوع سبب كاهش بهره وري از واحدهاي مرغداري شده است...
حسين مقدم نيا در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بيان اين مطلب افزود: بهبود ضريب تبديل دان به گوشت مرغ نيازمند پيشرفت تجهيزات واحدهاي مرغداري و پيروي از جيره غذايي مناسب است.
وي ادامه داد: هم اكنون به ازاي هر 1/2 كيلوگرم دان يك كيلو گوشت مرغ توليد مي شود و اين در حاليست كه در كشورهاي پيشرفته به ازاي همين مقدار دان 7/1 كيلو گوشت توليد مي شود.
وي افزود: سنتي بودن شبكه هاي مرغداري سبب هدر روي انرژي است و هزينه هاي توليد را بالا برده است.
وي با بيان اينكه هم اكنون سرمايه گذاري در واحدهاي مرغداري به شدت كاهش يافته است، تصريح كرد: با توجه به سوددهي پايين واحدهاي مرغداري و بازار نامناسب براي عرضه اين محصول سرمايه داران رغبتي براي سرمايه گذاري در اين صنعت ندارند.
مقدم نيا با بيان اينكه هم اكنون 30 درصد از ظرفيت واحدهاي مرغداري خالي است خاطرنشان كرد: كمبود نقدينگي، نوسان قيمت گوشت مرغ و نبود بازار مناسب براي عرضه اين محصول از مهمترين دلايل خالي بودن ظرفيت واحدهاي مرغداري است.