مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: با توجه به کاهش قیمت مرغ زنده درب واحدهای تولیدی، روند قیمت گوشت مرغ در بازار نیز کاهشی شده است...
به گزارش مرکز اطلاع رسانی طیور ایران به نقل از سلام نو مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور گفت: با توجه به کاهش قیمت مرغ زنده درب واحدهای تولیدی، روند قیمت گوشت مرغ در بازار نیز کاهشی شده است.
«علی ابراهیمی» درباره وضعیت تولید مرغ زنده گوشتی و نهادههای طیور، افزود: با توجه به افزایش جوجه ریزی در هفته های اخیر، طی ۱۰ روز گذشته قیمت مرغ زنده روند کاهشی به خود گرفته است؛ بهطوری که هر کیلوگرم مرغ زنده بهطور میانگین با نرخی بین ۴۸ تا ۵۸ هزار تومان از تولیدکنندگان در واحدهای تولیدی خریداری میشود.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی کشور اظهار داشت: این درحالی است که پیش از این قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده بین ۵۴ تا ۶۰ هزار تومان و هفته های پیشتر بیش از ۶۰ هزار تومان در واحدهای تولیدی خریداری میشد.
وی تصریحکرد: با توجه به قیمت مرغ زنده، نرخ گوشت مرغ برای مصرفکنندگان طی روزهای اخیر کاهشی شده است؛ بهطوری که قیمت این محصول در بازار بین ۷۰ تا ۸۰ هزار تومان به فروش می رسد.
این مقام صنفی اضافهکرد: سال گذشته نرخ مصوب مرغ زنده ۵۲ هزار تومان و گوشت مرغ برای مصرف کنندگان در حوالی ۷۳ هزار تومان تعیین شده بود. این در حالی بود که قیمت هر قطعه جوجه یکروزه ۱۵ هزار و ۹۰۰ تا ۱۶ هزار و ۹۰۰ تومان، هر کیلوگرم ذرت ۱۱ هزار و ۳۰۰ تومان و هر کیلوگرم کنجاله سویا ۱۶ هزار و ۳۰۰ تومان بود، اما اکنون با وجود کاهش قیمت جوجه یکروزه گوشتی بین چهار تا ۱۳ هزار تومان، قیمت کنجاله سویا به بیش از ۳۰ هزار تومان رسیده است.سلام نو
ابراهیمی با اشاره به عدم تناسب قیمت فعلی مرغ زنده با قیمت مصوب سال گذشته این محصول، گفت: با توجه به افزایش هزینه های تمام شده تولید از جمله دستمزد کارگری، کرایه حمل و نقل و افزایش نرخ نهادههای طیور، تولیدکنندگان نمیتوانند این محصول را با نرخ مصوب سال گذشته عرضه کنند و ادامه این روند میتواند منجر به ضرر تولیدکنندگان شود.
وی اظهارداشت: در حال حاضر با توجه به هزینههای تمام شده تولید، قیمت واقعی هر کیلوگرم مرغ زنده حدود ۶۰ هزار تومان است که اگر کمتر از قیمت واقعی از تولیدکنندگان خریداری شود، باید منتظر خروج برخی از تولیدکنندگان خرد از چرخه تولید باشیم.