مديرعامل شركت تعاوني صنعت بوقلمون ايران با تاكيد بر اينكه اين شركت هيچ تمايلي به ارائه گوشت منجمد بوقلمون ندارد و بايد گوشت با كيفيت بالا و تازه به دست مصرفكنندگان برسد...
افزود: هر چند كه در يك دوره بحراني در كشور مرغ و گوشت منجمد در كشور عرضه ميشد و اگرچه ممكن است براي پيمانكارها خريد گوشت منجمد توجيهپذير باشد ولي جاي تامل دارد كه باوجود هزينه بستهبندي و انجماد چرا گوشت گرم ارزانتر از گوشت منجمد است؟
رضا فياض فيضي در گفتوگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با بيان اينكه استفاده از گوشت منجمد فرهنگ غلطي است كه در كشور ما جا افتاده است، ادامه داد: در سراسر دنيا مردم بيشتر به مصرف گوشت گرم تمايل دارند و گوشت منجمد بيشتر مصرف صنعتي دارد.
فيضي با يادآوري اينكه قرار بود گوشت بوقلمون در سبد پروتئيني شركت پشتيباني امور دام قرار گيرد، اضافه كرد: اين شركت قصد داشت گوشت بوقلمون را به صورت منجمد از ما خريداري كند كه قبول نكرديم ولي به هر حال تاكنون توانستهايم محصول را به صورت گرم در سبد كالاي پرسنل اداري مجموعه كشورمان و بيمارستانها قرار دهيم چراكه كارشناسان تغذيه روي اين گوشت نظر مساعدي دارند و جدول تغذيه گوشت بوقلمون مورد تاييد و در مراجع تغذيه بينالمللي كلسترول اين محصول در پايينترين ميزان قرار دارد و البته گوشت بوقلمون از ويتامين A بسيار بالا و از مضرات بسيار كمي برخوردار است و ميتواند باعث آرامش افراد و كاهش هيجانات آنها شود.
مديرعامل شركت تعاوني صنعت بوقلمون ايران مصرف سرانه گوشت بوقلمون در كشورمان را حدود 50 گرم و بسيار پايينتر از ساير كشورها دانست و در ادامه با اشاره به اينكه اين صنعت تمايلي به حمايتهاي دولتي ندارد، افزود: توليدكنندهها بايد انگشت تبليغ و فرهنگسازي مصرف بوقلمون را به سمت خود بگيرند چراكه هيچ فردي جز توليدكنندهها نميتوانند براي خود دل بسوزانند؛ البته در اين بين عرضه مستقيم محصول از توليد به مصرف بهترين روش تبليغي بوده كه توانستهايم انجام دهيم.
او در ادامه از توليد محصول جديدي از بوقلمون خبر داد و گفت: اين محصول كه بهزودي و در دههفجر يا در نمايشگاههاي بهاره به بازار عرضه خواهد شد، محصول فرآوي شده و 100 درصد گوشت خالص است كه با اين سبك تاكنون به بازار عرضه نشده و نوع فرآوري آن با فرآوريهاي ديگر بسيار متفاوت است.
فياض با يادآوري اينكه صنعت بوقلمون دان مورد نياز خود را كاملا آزاد تهيه ميكند، افزود: دان آزاد براساس نرخ دلار و يورو به كشور وارد ميشود و با توجه به اينكه ارز كشور بر مبناي يورو است، با تغيير قيمت يورو قيمت تمام شده دان نيز در كشور تغيير ميكند.
وي تصريح كرد: هرچند كه در فصل پاييز و زمستان با كاهش قيمت دان مواجه ميشويم ولي از سوي ديگر با افزايش مصرف بوقلمون دراين فصول و در ايام نوروز مجددا قيمت بوقلمون افزايش مييابد كه البته اين افزايش قيمت در مقايسه با محصولات پروتئيني ديگر بسيار ناچيز است بهطوري كه از ابتداي امسال بوقلمون در هر كيلو لاشه 300 تومان تغيير قيمت يافته است.
انتهاي پيام