صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

موارد مشکوک به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد طیور گزارش نشده است
داخلی

مدیر کل دفتر بهداشت و بیماریهای طیور سازمان دامپزشکی کشور گفت: در سالجاری موارد مشکوک به بیماری آنفلوآنزای فوق حاد طیور در پرنده های وحشی و بومی گزارش نشده است...



  کوروش فضایی در گفتگو با مهر گفت: سازمان دامپزشکی کشور از سال 84 همزمان با مطرح شدن خطر احتمال انتقال بیماری آنفلوآنزای فوق حاد طیور از پرنده های وحشی به پرنده های بومی یا جوامع دیگر برنامه هایی را تدوین کرده و هر ساله با توجه به اطلاعات جدید آنها را مورد بازنگری قرار می دهد.

مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای طیورسازمان دامپزشکی کشور با اشاره به چاپ کتاب جامع برنامه ملی مقابله با آنفلوآنزای فوق حاد طیور در سالجاری، بیان کرد: در حال حاضر استانها بر اساس این برنامه اقدامات لازم را به منظور مقابله و پیشگیری از وقوع بیماری انجام می دهند.

وی با بیان اینکه مراقبت فعال در کشور از سال 84 در ارتباط  با بیماری آنفلوآنزای فوق حاد طیور آغاز شده است، افزود: در شبکه مراقبت فعال موارد مشکوک شناسایی شده و جهت پیشگیری از وقوع بیماری معدوم سازی صورت گرفته است؛ لذا بسیاری از معدوم سازی های طیور به دلیل آنفلوآنزا نبوده، بلکه به منظور پیشگیری از وقوع بیماری بوده است.

فضایی با اشاره به ارتباط  موثر سازمان دامپزشکی کشور با وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تصریح کرد: براساس توافقی که با صندوق بیمه محصولات کشاورزی به عمل آمده، در صورت مشاهده موارد مشکوک، تلفات غیرعادی و یا آلودگی در طیور امر معدوم سازی صورت می گیرد و خسارات وارده از سوی این صندوق پرداخت و تامین می شود.

وی با اعلام اینکه امسال موارد مشکوک به بیماری آنفلوآنزا در پرنده های وحشی و بومی گزارش نشده است، افزود: روستائیان به منظور جلوگیری از تماس پرنده های بومی با پرنده های مهاجر که شاید ناقل بیماری باشند، باید طیور بومی خود را در قفس نگهداری کنند، البته تغییر الگوی نگهداری برای آنان مشکل است ولی انجام این کار در استانهای شمالی کشور موفق بوده است.

مدیرکل دفتر بهداشت و بیماریهای طیور سازمان دامپزشکی کشور اظهارداشت: در حال حاضر بسیاری از استانهای کشور دارای توان تشخص فوری بیماری درمحل هستتند.

ارسال شده در مورخه : چهارشنبه، 6 آذر، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 6,751
بازدید ديروز : 4,441
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir