صفحه اصلی  •  فهرست قیمتها  •  راهنمای جامع مرغداری  •  دانلود فیلمهای آموزشی  •  تماس با ما  •  درباره ما  
 
سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران شامل اخبار روز صنعت دام و طیور * قیمت جوجه یکروزه ، مرغ زنده ، تخم مرغ ، ذرت ، سویا ، گندم * مقالات علمی دام و طیور * اطلس رنگی بیماری های دام و طیور * فیلم های آموزشی دام و طیور * گالری تصاویر نژادهای مرغ و خروس ، بوقلمون ، شترمرغ ، بلدرچین ، کبک * بانک اطلاعات صنعت دام و طیور ایران
قیمت نهاده های مرغداری
بانک اطلاعات صنعت طیور
پروژه های علمی و آموزشی
برنامه سایت
تبلیغات

 


 





شرکت دانش بنیان ویوان

بازارهاي صادراتي را نمي‌توان يكباره ايجاد كرد
داخلی

رييس هيات مديره انجمن صنفي توليد‌كنندگان جوجه يكروزه با انتقاد از اينكه ديدگاه صادراتي نداريم، تصريح كرد: آزاد بودن واردات و اعمال تعرفه براي صادرات محصول داخلي...



رييس هيات مديره انجمن صنفي توليد‌كنندگان جوجه يكروزه با انتقاد از اينكه ديدگاه صادراتي نداريم، تصريح كرد: آزاد بودن واردات و اعمال تعرفه براي صادرات محصول داخلي، حمايت از توليد داخلي را زير سوال برده و اين سياست بدين معناست كه دست واردكننده براي زمين زدن و شكست توليد داخلي بازار است.

غلامعلي فارغي ـ در گفت‌وگو با خبرنگار دامپروري خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، با اشاره به اينكه توليد تخم‌مرغ نطفه‌دار و جوجه يك‌روزه مازاد نياز داخلي است و از نظر قيمت و كيفيت قابل صادرات به كشورهاي همسايه است، اظهار كرد: به دليل اينكه كشورهاي اطراف تشويق صادراتي دارند نمي‌توان با آنها رقابت كرد و مازاد نياز به صورت خوراكي عرضه و از چرخه توليد گوشت مرغ خارج مي‌شود و از سوي ديگر قيمت تمام شده آن بيش از سه برابر قيمت فروش است كه باعث بي‌ارزش شدن محصول شده است.

وي با اشاره به اينكه وضعيت و هزينه‌هاي توليد در كشور همچون تركيه است، گفت: در حاليكه تركيه 25 درصد جايزه صادراتي براي صادرات محصولات صنعت مرغداري مي‌پردازد بازارهايي همچون عراق و آذربايجان را تصرف كرده، ايران با پرداخت عوارض براي صادرات (هر كيلو مرغ 700 تومان) و نبود حمايت و تسهيلات صادراتي براي تخم‌مرغ و جوجه يكروزه قدرت رقابت در منطقه را ندارد.

فارغي با بيان اينكه عوارض و تعرفه صادراتي در هيچ كشوري اعمال نمي‌شود، يادآور شد: اين تعرفه قبل از وقوع خشكسالي در نظر گرفته شده و به دليل بروز خشكسالي نيست.

رييس هيات مديره انجمن صنفي توليد‌كنندگان جوجه يكروزه با بيان اينكه بازارهاي صادراتي را نمي‌توان يكباره ايجاد كرد، ادامه داد: بازاريابي اقدامي هزينه‌بر و زمان‌بر است كه وضع و رفع تعرفه صادراتي و عدم ثبات در صادرات آن اجحاف در حق توليدكننده داخلي است و باعث بي‌اعتمادي كشورهاي خريدار خواهد شد.

وي با تاكيد بر ايجاد بستر صادراتي براي محصولات صنعت مرغداري، ابراز عقيده كرد: با شكل‌گيري و رونق صادرات شرايط و زمينه‌هاي لازم همچون حمل و نقل، بسته‌بندي و ... فراهم خواهم شد.

فارغي تصريح كرد: ايران نه تنها براي صادرات تشويق ندارد بلكه واردات را معاف ازعوارض قرار داده است در صورتيكه كشورهاي پيشرفته براي واردات اينگونه محصولات، تعرفه سنگين وضع و از توليد داخلي حمايت مي‌كنند.

وي در پاسخ به اينكه آيا صادرات اين محصول به مصرف داخلي ضربه نمي‌زد؟ گفت: با توجه به اينكه ظرفيت توليد دو ميليون تن گوشت مرغ و يك ميليون تن تخم‌مرغ در كشور ايجاد شده، بايد تلاش شود تمام ظرفيت مورد بهره‌برداري قرار گيرد و اگر باب صادراتي به درستي باز شود قطعا ظرفيت‌هاي موجود كه سرمايه‌گذاري بالايي براي آن صورت گرفته فعال خواهد شد. همچنين بازدهي سرمايه، اشتغال و بهره‌وري افزايش مي‌يابد و هيچگونه لطمه‌اي به مصرف داخلي وارد نخواهد كرد.

فارغي در پايان خاطرنشان كرد: در حال حاضر 30 درصد از ظرفيت اسمي صنعت مرغداري غير فعال است كه با تغييرات كوچكي در تجهيزات موجود و اصلاح آن، عملا بر اين ظرفيت 20 تا 25 درصد افزوده مي‌شود. به عبارتي به جاي توليد يك قطعه جوجه دريك متر13 قطعه جوجه توليد مي‌شود.

انتهاي پيام

ارسال شده در مورخه : دوشنبه، 29 مهر، 1387 توسط serinews


بازدیدکنندگان غیر عضو حق ارسال نظر و پیشنهاد در مورد مطالب این سایت ندارند .
برای استفاده از سرویسهای مخصوص کاربران عضو فرم عضویت را تکمیل نمائید .
گالری تصاویر طیور
تصاویر نژاد مرغ و خروس
تصاویر نژاد بوقلمون
تصاویر نژاد شترمرغ
تصاویر نژاد اردک
تصاویر نژاد بلدرچین
تصاویر نژاد قو
تصاویر نژاد طاووس
تصاویر نژاد کبک
تصاویر نژاد غاز
تصاویر نژاد قرقاول
تصاویر نژاد مرغ شاخدار
تصاویر نژاد کبوتر
هزاران تصاویر بزرگ طیور
مشخصات کاربران
بازدید امروز : 5,095
بازدید ديروز : 4,781

01. Serinews  - مدير
تبلیغات


 

 


نماد اعتماد


 تبلیغات در سایت مرکز اطلاع رسانی طیور ایران
اين پايگاه به هيچ گروه ياسازماني وابسته نيست
Copyright 2007-2008 : info@bankpoultry.ir